Hocam hesabın onayliysa 50 TL jetondan yatırıp cekebikirsinBeyler bonuslar sıfırlandı . Real para 300 . Bundan sonra parayı çekmek için ne yapmam lazım . Bi yardım ?
Real bakiye min cekim 250 max sınır yok. Bir kereye mahsus jeton (ya da alternatif yontemler) ile min 50 yatırabiliyorsun ama öncesinde stakers evrak onayı yapman gerekiyor. Evrak (kyc) onayı yapmadan cekime musade etmiyorlar. Evraklari ekleyip canli destekle gorusursen islemini hizlandiriyorlar.Beyler bonuslar sıfırlandı . Real para 300 . Bundan sonra parayı çekmek için ne yapmam lazım . Bi yardım ?
Yok yatır direk çekim ver 15 dakka sürer çekimin sonra jetondan paparaya çek 48 saat yazıyor ama 40 dakikaya yolluyorlar umarım yardımcı olmusumdurReal paranın çevrimi yok değil mi onu bir netlestirelim ?
Yuzde 50 spor yatirim bonusu almadigi surece ona da gerek yok.real paranın yok yatırdığın 50 yi 1.60 bas garanti olsun bizim burada ana para cevrimi 1.30 ama orayı bilemem
Aynen doğru hocamEvrakları gönderip , 50 tl yatırıp , çekim verebiliyorum doğru anlamışım değil mi ?
Eyvallah hocam .Aynen doğru hocam
50 yatırım bir kereye mahsus. Sonraki bonuslar için bir daha (aynı yöntemle jeton ya da havale çekimi için) yatırım yapmana gerek yok.Evrakları gönderip , 50 tl yatırıp , çekim verebiliyorum doğru anlamışım değil mi ?
50 yatırım bir kereye mahsus. Sonraki bonuslar için bir daha (aynı yöntemle jeton ya da havale çekimi için) yatırım yapmana gerek yok.
Ben sinyali aldım stakers yakında kapanır olan adam gibi oynayan türk müşterilere olacak.
Stakerste ben 6,5 aydır oynuyorum. İyi tanırım.
Yok hocam senle bir alakası yok ben genel anlamda söyledim.Yani benim yüzümden mi hocam anlamadım :LOL::LOL:
50 yatırım bir kereye mahsus. Sonraki bonuslar için bir daha (aynı yöntemle jeton ya da havale çekimi için) yatırım yapmana gerek yok.