Link var mı bitcoin hesaba açım bendeEvet kardeşim öyle çekiliyormuş.
Link var mı bitcoin hesaba açım bendeEvet kardeşim öyle çekiliyormuş.
Canlı desteğe bağlanıp gördüm demen yeterli illa hemen çekmen gerekmiyorHesaba yatirsalar 1 icinde işlem yapmam lazım yoksa geri alınıyor şimdiden sorayım dedim ona göre önlem alım diye :)
Aynen bende şimdi fark ettim düzelttim sana yazıyordum.Benim de beynimi yaktın amk. 15.00 23.00 :ROFLMAO:
şu ani çıkışların yok mu :)Sözelciyim ben. :rolleyes:
Coinbase – Buy & Sell Bitcoin, Ethereum, and more with trustLink var mı bitcoin hesaba açım bende
Anladım :)Canlı desteğe bağlanıp gördüm demen yeterli illa hemen çekmen gerekmiyor
Yabancı canlı destek varsa, ''I saw btc.'' yazın gerisini sallayın.Canlı desteğe bağlanıp gördüm demen yeterli illa hemen çekmen gerekmiyor
Güncelledik, tekrar bakınız.@maxaljin ortalığı karıştırdın kaç şimdi saati doğrusu nedir
kesin karılarla yemişsindirRuyamda bana cikiyordu parayi nelere harciyordum bi bilseniz beyler
Ayrica btc olarak cekme zorunlulugu yok . Siteden t'ye cevirip jeton ile cekim verebilirsniz
çıksın da sırtımda bile taşırım :)Ruyamda bana cikiyordu parayi nelere harciyordum bi bilseniz beyler
Ayrica btc olarak cekme zorunlulugu yok . Siteden t'ye cevirip jeton ile cekim verebilirsniz
Btc'yi sadece btc çekebiliyorsun. TL ye çevirsen de çekime izin vermiyor. Tekrar btc çevirip çekmek zorundasın.Ruyamda bana cikiyordu parayi nelere harciyordum bi bilseniz beyler
Yok karilar ruyama girmedi be , altima bi araç çekmiştim . Full sistem bi pc toplamasi falan yapmistim kalani deli gibi yiyordum be "Dkesin karılarla yemişsindir
Bunu bilmiyordum. o halde paribu yu kullanin beylerBtc'yi sadece btc çekebiliyorsun. TL ye çevirsen de çekime izin vermiyor. Tekrar btc çevirip çekmek zorundasın.