Gece 12 den yarın gece 8 e kadar site açık kalsın beyler. Forumdan birisine tutarsa 100 tl felan değil 5k rolling yapar :)
Nasıl yani beynim yandı abiGece 12 den yarın gece 8 e kadar site açık kalsın beyler. Forumdan birisine tutarsa 100 tl felan değil 5k rolling yapar :)
öğlen 12 akşam 8 değil mi o başkanGece 12 den yarın gece 8 e kadar site açık kalsın beyler. Forumdan birisine tutarsa 100 tl felan değil 5k rolling yapar :)
Nasıl yani ?Öğlen herhalde bu yanlış alarm
- Pazar günü saat 12:00 GMT ile 20:00 GMT saatleri arasında, bir kullanıcı tarafından alınana kadar her saat rastgele bir hesaba 1 BTC ekleyeceğiz.
- 1 BTC bir hesapta 1 saat kalacak.
Bende diyorum @Sportsbet.io 1 saat oldu niye yatırmadı hala . Gittim gece gece bitcoin hesabı açtım :)Öğlen 12 la o :ROFLMAO:
15.00 -23.00 olmasın o :ROFLMAO:Hepiniz mi anaokulu terksiniz. :(
GMT 12:00 başlangıç yazılmış.
Şu an GMT 22:24, yani yarın Türkiye saati ile 07:00 - 17:00 arası olacak bu aksiyon.
Anaokulu terkHepiniz mi anaokulu terksiniz. :(
GMT 12:00 başlangıç yazılmış.
Şu an GMT 22:24, yani yarın Türkiye saati ile 07:00 - 17:00 arası olacak bu aksiyon.
Ule bi hesabına yatırsınlar gör de tek o kalsın :ROFLMAO:Pekki ben o miktarı jeton ile çeke bilecek miyim? Örneğin
Bitcoin hesabı açmamı lazım abi eğer ödül gelirse onun ile tek mi çeke biliyorumBende diyorum @Sportsbet.io 1 saat oldu niye yatırmadı hala . Gittim gece gece bitcoin hesabı açtım :)
Evet kardeşim öyle çekiliyormuş.Bitcoin hesabı açmamı lazım abi eğer ödül gelirse onun ile tek mi çeke biliyorum
Sözelciyim ben. :rolleyes:09.00-19.00 olmasın o :ROFLMAO:
Hesaba yatirsalar 1 icinde işlem yapmam lazım yoksa geri alınıyor şimdiden sorayım dedim ona göre önlem alım diye :)Ule bi hesabına yatırsınlar gör de tek o kalsın :ROFLMAO:
Benim de beynimi yaktın amk. 15.00 23.00 :ROFLMAO:Sözelciyim ben. :rolleyes: