adam zaten para yatırıyor bilet almak için bari eline bir para harici herhangi bir nesne geçsinYani 300 bilet alıp 2 K nakit çıkmasını bekleyeceğine ne bilim ps 4 laptop gibi şeyler daha mantıklı olacaktır
adam zaten para yatırıyor bilet almak için bari eline bir para harici herhangi bir nesne geçsinYani 300 bilet alıp 2 K nakit çıkmasını bekleyeceğine ne bilim ps 4 laptop gibi şeyler daha mantıklı olacaktır
Bu bakış açısı da guzel meselaadam zaten para yatırıyor bilet almak için bari eline bir para harici herhangi bir nesne geçsin
aynen kanka çünkü gelen o parayı gene geri yatırıcak kaybetmesi takdirde elde var 0Bu bakış açısı da guzel mesela
Aynen ama kazanınca en azından kendıne çocuguna eşine vs verebileceği şeyler olabiliraynen kanka çünkü gelen o parayı gene geri yatırıcak kaybetmesi takdirde elde var 0
aynen buda mantıklı :)Aynen ama kazanınca en azından kendıne çocuguna eşine vs verebileceği şeyler olabilir
Bende böyle düşünüyorum en azından kalıcı bir şey olur elımızde :)Nacizane görüşüm düşünülür böyle birşey.
Şahsen çok para harcıyorum. Bazen hırs yapıp elimizdeki parayıda kaybediyoruz. Bu şekilde hiç olmazsa çevremizdeki eşimize dostumuza bir hediyemiz olur.
abi öğrenciyim bende çok bılet almaa çalışıyorum lucky için 21 savoy ve jasmıne 4 er bilet alabıldım ama alıyoruz katkı olsundıyedüşünce güzel bencede katılıyorum @umut98 arkadaşa. benimde ayrı düşüncelerimden biri bonus ödüller kaldırılması onun yerine oransal dengesini kurarak tabi nakite çevirilmesi tabi para ödüllü olacaksa. Siteye görede yatırım yapan kişi sayısı değişiyor bu sitenin altyapısınada bağlı özellikle bilirsiniz genel oalrak betco alt yapısı tercih ediliyor. siteye göre bilet sayısı 100-200 değişiklik olması gerekir ödülde ona göre ayarlanır. ben bilet etkinliklerine elimden geldiğince katkı vermeye çalışıyorum. ama çok farklı kişileri göremiyorum
katkı vermen güzel bişey az veya çok farketmez yeni yüzler görmekte isterim. etkinlikler çekilişler eğlenceli oluyor. ama azkişi katkı verince etkinliklerde 1 veya 1.5 ay sürüyor. uzun süre bence az önce dediğim gibi siteden siteye farkettiği içinabi öğrenciyim bende çok bılet almaa çalışıyorum lucky için 21 savoy ve jasmıne 4 er bilet alabıldım ama alıyoruz katkı olsundıye
haklısın hep tanıdık kişiler alıyor bilet bende farkındayımkatkı vermen güzel bişey az veya çok farketmez yeni yüzler görmekte isterim. etkinlikler çekilişler eğlenceli oluyor. ama azkişi katkı verince etkinliklerde 1 veya 1.5 ay sürüyor. uzun süre bence az önce dediğim gibi siteden siteye farkettiği için
aynen özellikle çok bilet alaln arkadaşların da fıkrını duymak ısterdimKonu istedigin kadar aktif degil sanirim sürekli aktif deyip duruyorsun