O gunden beri 1 damacana soguk su ictim :)ya göndermeyeceksin yada gönderirken yanına bir bardak soğuk su bulunduracaksın :)
Noldu la senin dolarlar20 50 tl dediğim gibi kimseye koymaz. Kimse zengin de olmaz bu paraya verebilir lakin 20 50 tl kimseyi üzmeyecek şekilde 50tl borcu bile veremeyecek insan varsa zaten foruma girmesine gerek de yok. Benimde şuan 50tlye ihtiyacım var fakat kimseden isteyemiyorum 2 gün önce sponsorlara 1600 tl yatırdım cepte 1 lira para kalmadı. Umarım alırsın @mosquitos42
Geçmiş olsun ınsanların guvenlerini hiçe sayıp yaptıkları şey hiç kabul edilebilir bir durum değilDedigim gibi guvendigim bir kisiydi o yüzden yaptik bir cahillik .
Second hand 3. Şube için sermaye verdim, türkiyede second hand yok. Bir nevi 2.el tekstil. Avrupadan ukraynaya giyilmiş/alınmış kullanılmamış mal mağazası işim var döndüm istanbula bir kaç günNoldu la senin dolarlar
Dükkan mı açtınSecond hand 3. Şube için sermaye verdim, türkiyede second hand yok. Bir nevi 2.el tekstil. Avrupadan ukraynaya giyilmiş/alınmış kullanılmamış mal mağazası işim var döndüm istanbula bir kaç gün
2 dükkan zaten vardı ben gittiğimde 3. Üde açtık 1 kharkiv 2 zaporijya var tren yolculukları beni yorduDükkan mı açtın
Lvive aç bide2 dükkan zaten vardı ben gittiğimde 3. Üde açtık 1 kharkiv 2 zaporijya var tren yolculukları beni yordu
Lviv tumaz orası genç mekan biz fakir ruslara çalışıyoruzLvive aç bide
antalyada bende yaptım 3 ay textil işi bu ruslar ne çok seviyor textili yaLviv tumaz orası genç mekan biz fakir ruslara çalışıyoruz
tekstili seviyorlar değil abi ülkelerinde imalat yapılmıyor ondan, dışa bağımlılar o yüzden de pahalı bizde 30 tl olan kot pantolon orda 150 tlantalyada bende yaptım 3 ay textil işi bu ruslar ne çok seviyor textili ya
jakarlı nevresim takımı valla bu işe girmeden bilmiyordum hahahatekstili seviyorlar değil abi ülkelerinde imalat yapılmıyor ondan, dışa bağımlılar o yüzden de pahalı bizde 30 tl olan kot pantolon orda 150 tl
ruslar demiri çok seviyor demir sanayisi çok fazlajakarlı nevresim takımı valla bu işe girmeden bilmiyordum hahaha