Bu ayin 6sinda adi lazim degil o kendisini biliyor 250tl para verdim . Kombine kuponum tek maca kaldi cover yapayim dedi . Ben kendisine guvendigim bir arkadaştı. Verdik coveri yapti . Odeme konusuna gelince mobil ödeme yaptim 48 saat kurali var dedi eyvallah dedim . 48saat olmadan arkadaş bana gelen parayi bi macq basip kaybettiggini beyan etti , ayin 15 veya 16sinda odemeyi yapacagini soyledi. Ve ayin 14dunden beri foruma girişi yok . Kendisime guvendigim icin ne onu *** bogaz edip ne zaman odeyeceksin dedim ne de forumda 1 kisiye bahsettim bunu . Bundam sonra babamın oglu gelse 1 kuruş para vermeyeceğim . Iyi niyetimu suistimal eden 1 arkadas daha var o da kendisini biliyor . Giden 250-300tl olsun bana koyar koymaz ama herkes hakettigini bulacak elbet birgün bu bir kacinilmaz.
Forum ici alışverişin yasak olmasının sebebini bir kez daha anladim , teşekkürler adi lazim olmayan arkadaslar...
Forum ici alışverişin yasak olmasının sebebini bir kez daha anladim , teşekkürler adi lazim olmayan arkadaslar...