Verebilirsinleaderjack usta siteden çekim verirken bu jeton hesabına çekim verebilirmiyiz?
Verebilirsinleaderjack usta siteden çekim verirken bu jeton hesabına çekim verebilirmiyiz?
Araştıramazlar ATM kartsız işlemin neyini araştırıyorlar kardeşim ?E jetonla hesabina cekincede sikinti o zaman onuda arastirirlar
bu güvenli yer değil mi usta paramız kaybolup gitmez yani zati 100 150 tlmiz var oda gitmesin sizin gibi arkadaşlar yol göstermese valla bilmiyoz sağolun varolunVerebilirsin
Atm çekimi var ondan verirseb atm oluyor , ama atm kesintisini karşılamazlarJeton cekimleri hep atm yatirimimi oluyor
onur kardeşim senin niye paranı kesiyo bunlar bende daha hiç kesmedi paparapapara deli gibi islem ücreti alıyor zaten ucretsız sevınıyorduk artık her bana gelen transferden en az 6 tl kesıyor lavuklar
dun 540 lıra ıcın 16 kesmısler jeton ıle cekmıstım
Benim gitmiyor kardeşim 1 yıldır :)bu güvenli yer değil mi usta paramız kaybolup gitmez yani zati 100 150 tlmiz var oda gitmesin sizin gibi arkadaşlar yol göstermese valla bilmiyoz sağolun varolun
İyi devam et Paparaya ozaman :)Benim oynadigim sitepere ben hep atm den yatittiriyorum parayi ben atm den kendim yatirmis gibi yapiyorum
toprağım helal olsun sana en iyisini yapıyon en doğrusu atmBenim oynadigim sitepere ben hep atm den yatittiriyorum parayi ben atm den kendim yatirmis gibi yapiyorum
usta az önce atm den yapılınca sağlıklı diyodun odamı yanlışİyi devam et Paparaya ozaman :)
Şuan TR’deyim askerlikten dolayı . Ayrıca Ukrayna Bankalarındaki hesaplarına farklı ülke vatandaşlarının hesabına para girişi yapabilmesi için paranın nereden geldiğini kanıtlayacı nitelikte belge gösterimi yapmak zorunda ++++ Bende türk vatandaşıyım banada yasal değil o yüzden ama Betoffice ler var sokaklarda oradan oynuyorum seçenekleri iyi değilPaparayi demiyorum ya normal havalede benim ismimi kullaniyorlar sana yasal deil mi ukraynada sin
Kripto ne oluyorŞuan TR’deyim askerlikten dolayı . Ayrıca Ukrayna Bankalarındaki hesaplarına farklı ülke vatandaşlarının hesabına para girişi yapabilmesi için paranın nereden geldiğini kanıtlayacı nitelikte belge gösterimi yapmak zorunda ++++ Bende türk vatandaşıyım banada yasal değil o yüzden ama Betoffice ler var sokaklarda oradan oynuyorum seçenekleri iyi değil
BitcoinKripto ne oluyor
Atm sağlıklıusta az önce atm den yapılınca sağlıklı diyodun odamı yanlış