- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Abi gaz veriosunuz bak gol olmayinca modum dusuoSana dedik seni bekliyo el at diye :) :) :) :) bak el atınca oldu
Abi gaz veriosunuz bak gol olmayinca modum dusuoSana dedik seni bekliyo el at diye :) :) :) :) bak el atınca oldu
74 te penalti kacirmis lavuklarDevam durmak yok bı gol daha var bu macta
Mod düşme yok abicim sen el attımı oluyor biliyorsun :) :) :) :)Abi gaz veriosunuz bak gol olmayinca modum dusuo
wonDevam durmak yok bı gol daha var bu macta
Iyi acildilar ama 6 da oldu :)Mod düşme yok abicim sen el attımı oluyor biliyorsun :) :) :) :)
Sıradaki gelsin :)
Bayern Munih II maçına bak 3 dakikada 4 gol oldu şike severizEkli dosyayı görüntüle 20644
Hesaba yansımadı daha gelince hemen gelecek kupon :)
Dün dortmundun hazırlık maçı vardı. Ilk yarı 4.5 alt oynadım. 2.20 orandan. Dk 39a kadar skor 0-1 dortmund önde
40ta 0-2 oldu 42de 0-3 43te 0-4 45te 0-5 kavaklar beni mahvetti ya
Beklemedeyim su an@Kayatas senin kupon sonuçlandımı bizim kupon halen sonuçlanmadı :(
Anlaşıldı o zaman betasus değil alt yapı hatası az önce 23 liraya kuponu bozdur açıldı kapandı şaka gibi :)Beklemedeyim su an
bozdur bozdur 23 tl iyi para :)Anlaşıldı o zaman betasus değil alt yapı hatası az önce 23 liraya kuponu bozdur açıldı kapandı şaka gibi :)
Abi şansımız fena ya gol atmıyorlar yada attıklarında kupon sonuçlanmıyor :) :) :)betasus bile kupon tutturduğumuza inanamıyor mk bu ne yaa hahaha
Bozsaydin keşke :) @xmen7772 le aynı mactaysak sıkıntı kaçınılmaz görüyorsun maç tamam onaylanmamıştır amk :)Anlaşıldı o zaman betasus değil alt yapı hatası az önce 23 liraya kuponu bozdur açıldı kapandı şaka gibi :)