- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Voleyi vurmus soner @xmen7772 abi caene hemen attiralimEkli dosyayı görüntüle 20669
ALT candır gerisi heyecan :)) Benim bu kumaarım şimdilik biter beyler:)
Voleyi vurmus soner @xmen7772 abi caene hemen attiralimEkli dosyayı görüntüle 20669
bittiyse hadi caen :)Ekli dosyayı görüntüle 20669
Voleyi vurmus soner @xmen7772 abi caene hemen attiralim
Oyle gorunuyo gozu olanin gozu ciksin herkes hergun kazansa keske ;)Bugün Benim günüm :) ne yaparsan yap attıramazssın :)
Sikinti orda zaten kazanmak icin su sans faktoru arda arda bir kac gun olucakki haftaya yaydigin zaman karin olsun ama dun yation bugun alion yarin yine yation hep bir aslinda kaybetme dongusundeyizde bunlar anlik mutluluk o anki ihtiyacini karsilio iste@Cesur87, dün nasıl bir gün geçirdim inanamazsın 90+ golerle yatmalar iljk yarı 120 sayı olan maçta ikinci yarı 70 sayıla bile çıkmaması vs vs bugün onların acısı çıkıyor işte. dün kaybettiklerimi toparladım fazla bi karda değilim aslında
burdayız abine oldu mk herkes kayboldu öbür rolling mi başladı :)
Caen delirtti bizine oldu mk herkes kayboldu öbür rolling mi başladı :)
soyunma odasında gol atmamaya anlaşmış nibnelerCaen delirtti bizi
Dokunma kalsın :) o değilde diğer maçta şantaj maçını bulamadım bende 18 de başlayacaktı 19 oldu maç ortada yok amksoyunma odasında gol atmamaya anlaşmış nibneler
iptal olmasınDokunma kalsın :) o değilde diğer maçta şantaj maçını bulamadım bende 18 de başlayacaktı 19 oldu maç ortada yok amk
Yok bu kupon gitti bari portekiz ligide alt olsun ise yarasin
Yok 10 dk arayla bakiom 365 e hic gelmedi sofaya bakiyim bideO maçı bulabildim i
Sofada yokta flasscorede sadece nihai sonuc dio 19 olarak gorunuyo ms gelixek oraya buyuk ihtimalle bitinceO maçı bulabildim i