Allah belalarını versin ya yine battık bu kadar sanssızlık olmaz.
Hocam sendeki kurşunları azar azar sıksan daha iyi olur tek kalemde böyle maçlara basmayıp acele etmeden akşam maçlarını beklemek daha karlı oluronun bunun cocukları 76 -76 yapıp 2 dk sayı atamıyorsun soktugumun romanları . Tsmoki minskinde insallah otobüsü kaza yapar nasıl deli oluyorum sunlara 15 te 0 mı çekilir bir takımdan yaa
gittik bu ibneleri bulduk ozzy bi dünya maç varken :) soktugumun minski kara listemin 1. sırasında gidip geniş bültenden bunları seçiyoruz büyük başarı vallahi.Hocam sendeki kurşunları azar azar sıksan daha iyi olur tek kalemde böyle maçlara basmayıp acele etmeden akşam maçlarını beklemek daha karlı olur
Geçmiş olsun bir de büyük büyük basıyon az yavaştan çıtırdan git :)gittik bu ibneleri bulduk ozzy bi dünya maç varken :) soktugumun minski kara listemin 1. sırasında gidip geniş bültenden bunları seçiyoruz büyük başarı vallahi.
Brondby gooooollll@LeadeRJacK Senin durum hastalığa doğru gidiyor kardeşim bilesin.
Kaç oldu bakiyeYok valla battım canım sıkıldı amk . Olanın poker bonusu varmıs onunla oynuyorum şimdi
60. Bebeler çekiliyor hep as varkenKaç oldu bakiye
Ulan yılbaşında milyoner olayım ılk göreceğim kişilerdensin bu nedir yaSıfırladım amk :)