Ozaman o 2yer tek meşhur ama şuan şehir çok gelişti büyüdüDiyarbakırlı değilim 1997 askerdim orda huzurevlerinden dagkapiya kadar bilirim
Ozaman o 2yer tek meşhur ama şuan şehir çok gelişti büyüdüDiyarbakırlı değilim 1997 askerdim orda huzurevlerinden dagkapiya kadar bilirim
O şehirin sahibi benim dedemdi o yüzden benim ismimi aydın bıraktıEski sevgilim Aydın’da selam götür benden :)
Ofis meşhurdu ozamanlar bir tek 3 sene önce gitmiştim gerçekten çok değişmiş büyümüşOzaman o 2yer tek meşhur ama şuan şehir çok gelişti büyüdü
Bayağı gezdim :)Diyarbakır gezdim mi hiç @Kayatas
Şuanda halen ofis moda ama daha güzel yerlerde var 75 Diclekent yenihall yeni stadın oraları kupa finalı buradaydı zatenOfis meşhurdu ozamanlar bir tek 3 sene önce gitmiştim gerçekten çok değişmiş büyümüş
İnsanları ile aran nasıldı ?Bayağı gezdim :)
On numara, aslında askeri pek sevmezler ama misafirperverlikleri çok iyiİnsanları ile aran nasıldı ?
90 yılardaki acılar vardı ozaman askerler karşı halkın bakış açısı farklıydıOn numara, aslında askeri pek sevmezler ama misafirperverlikleri çok iyi
Gayet iyi biliyorum kardesim, Diyarbakırlı müteahhit arkadaşlarım vardı, İstanbul'dan ortak arkadaslarimiz olan. Sebeblerini gayet net olarak anlatmislardi. En başında köylerin, terörle mücadele için yakılıp halkın şehre inmesine zorlanması ve bunun sebebinin askerler olduğunun dusunulmesiydi. Neyse bu konulara girmeyelim. Güzel memleket, sulu kavurmasına , isot lahmacununa, cigerine bayılırdım :)90 yılardaki acılar vardı ozaman askerler karşı halkın bakış açısı farklıydı
Of of ciger lahmacun mis burda ciğer sabah yiyilir bazıları diyor ıy sabah ciğer mi yiyiliyor yiyince parmaklarını yiyecekler biliyorumGayet iyi biliyorum kardesim, Diyarbakırlı müteahhit arkadaşlarım vardı, İstanbul'dan ortak arkadaslarimiz olan. Sebeblerini gayet net olarak anlatmislardi. En başında köylerin, terörle mücadele için yakılıp halkın şehre inmesine zorlanması ve bunun sebebinin askerler olduğunun dusunulmesiydi. Neyse bu konulara girmeyelim. Güzel memleket, sulu kavurmasına , isot lahmacununa, cigerine bayılırdım :)
Diyarbakır'da Ofis güzelOzaman o 2yer tek meşhur ama şuan şehir çok gelişti büyüdü
Sabah öğlen akşam ikindi yatsı kuşluk vakti ne zaman derlerse yerim ciğeri iyyy diyen gitsin kumpir yesin . Ciğer yiyen erkek kumpir yiyen erkeği döver :ROFLMAO::ROFLMAO:Of of ciger lahmacun mis burda ciğer sabah yiyilir bazıları diyor ıy sabah ciğer mi yiyiliyor yiyince parmaklarını yiyecekler biliyorum
Ahahaha sen varya abi güldürdün sen anladın onuBirde mardin yolunda mektep vardı oraya gitmiştim:)
Aynen öyle bende yiyerim sabah akşam ciğer:!Sabah öğlen akşam ikindi yatsı kuşluk vakti ne zaman derlerse yerim ciğeri iyyy diyen gitsin kumpir yesin . Ciğer yiyen erkek kumpir yiyen erkeği döver :ROFLMAO::ROFLMAO:
Anladim anladım :)Ahahaha sen varya abi güldürdün sen anladın onu
İyi bariAnladim anladım :)
Ofiste bir yerde bira icip 7.kolorduya teslim olmuştum:)İyi bari