cocuk calısmıyor zaten 1 k iyi para geçmiş olsun umut buzdolabında soğuk su varsa emcükle şişeyi kanka
eyvallahkardesim samimiyetimiz yok ama sempati duyuyorum sana.iyi bir kisiligin var
Ben de aynı duygulari belirteyim insan sarrafi olmuş ve hayattan güzel kazanimlar çıkarmıssın. Yolun güzel olsun üstadeyvallah
@FastGhost icim bende konu acıcam su konu kapansın da sıra sana da gelecek :)
tehlikeli adamsın :)
yav sınırlı sınırlı bu mu yazılır neyse ahtım var kufur etmıcem konuyuda fazla uzatmayalım veırse zaten yazarım burayacocuk calısmıyor zaten 1 k iyi para geçmiş olsun umut buzdolabında soğuk su varsa emcükle şişeyi kanka
dersimizi aldıkBu forumda para alışverişi neden yasak anlamışsınızdır,o kadar kişiyle borç alıp verdim bir kişide bile param kalmadı ya da vermediğim olmadı,özellikle @Insomnia ile çok kez alışverişimiz oldu hiç sorun yaşamadım hırsa gelmiştir yanlış yapmıştır düzelmeyecek şeyler değil. Eğer verdiğiniz para yerine gelmezse sizi çok üzecek duruma sokacaksa hiç böyle işlere girmeyin
Umuta hak verin oda direk konu açmamıştır adam ümidini kaybetmiş demekki mecbur kalmış konu açmaya yaadıklarını bilemeyiz tek hatası böyle bi rakamı borç vermesi bence bu devirde
Bende bu forumda hayalim..10.tl.dai olsa bu adamı dolandırmak.. @emana22 .@FastGhost icim bende konu acıcam su konu kapansın da sıra sana da gelecek :)