Öncelikle forumda yenı bı sayfa acmıstım ve kimseye burda kufur etmıcem hakaret etmeden tutabılır mıyım kendımı bılmıyor ama @Insomnia diye bıldıgınız asker arkadaşımız ki hala arkadasımız dıyorum adam yerıne koymusum kendısını neden koyuyorsam ızmırde kı kosebasında bekleyen kızlar bundan daha delıkanlıdır bu gevsek arkadasımız benden 1k para ıstedı zırlaya zırlaya işte kardesım cok lazım lutfen ayın 7 sınde söz gecıkmez sektırmeden verıcem dedı tamam dedım kardesım sorun degıl sonucta bırbırımızı tanıyoruz ben senın askere gıderken yanına gelmısım sana daha oncede ıyılık jestler yapmısım bu konuyu acarken dede den özellikle izin aldım bu arkadas oyaladı benı yıne 1 hafta felan neyse betasustan cekım yapmıs 2 k ustune dun 1.6 k ödül aldı dede ye dedı odıcem dıye kı dede de duydu cogunuz duymussunuzdur neyse hersey ıyı guzel kardesım odıcem snaa dıye aradı benı dun gece tamam konusma bıttı paralar bı yattı arakdas ortalıkta yok foruma gırıyo wp ye bakan yok eden yok neyse artık sınırlendım dedım kardesım bu kadar para gectı elıne neden vermıyosun bahıste yedım bılader kaybettık para yok dedı kafamdan assagı kaynar sular ındı bıde utanmadan odemıcem demedım ben sana para yok dıyor a be karaktersız o kadar para gectı elıne neden sımdıye kadar odemedın bıde atar yapıyosun sadece benıde tokatlamadı kı mıllete hastanedeyım kaza gecırdım dıyıp para ısteyecek kadar dusmus bırısı bılıyorum zaten o para bu saatden sonra gelmıcek ben zamanında kendısıne karsılıksızda para verdım ama yaptıgı hos degıl ben kendım bahıs oynamazken adam bana olan borcu ıle bılet alıp bahıs oynuyor keyfe keder sımdı sız sız olun bu karaktersıze para mara vermeyın kaptırmayın aman aman