dediğim gibi bugun online kalma süresine bakıp almadılar çekilişe
Geçmiş ile ilgili demiyorum hocam. Geçti gitti onlar . Demek istediğim benim durumumda olanlarda var.Ona bir müdehale sansım yok cunku diğer katılan arkadaşlara haksızlık olurdu havuzdan dolayı. Tahmin yarışmasından bahsediyorsun sanmıştım ben 25 tl nakit olan. Neyse artık yarın yine nakit odullu yarışma olucak ona katılırsın.
Merhaba etkinliğin sonuçlandığı saat bellidir . Çarşamba 00:22'de@Dede Üye olalı 2 hafta oldu . Bu süre zarfında sürekli sitede vakit geçirdim .Ortamı sevdik ettik. 3-4 gün önce ilk defa alt üst etkinliğine katıldım . Kazandım ödülü . Ama vermediler . Online kalma süresi .Peki dedik dünde vardı bi ödül hadi dedik bunada katılalım. Özeldende bi admin arkadaşa söyledim 2 olacak kazanırsam yine online kalma süresine bakacakmısınız diye . Bu seferlik böyle olsun bakmıcaz sana dediler. Eyw dedik ve çekilişe bizi yine katmadılar 30 saat süre muhabbetinden. Yani demem o ki o verilen ödül vs değil konu. Yeni foruma üye olan kesim kazansada kazanamıyor . Dediğiniz gibi fake vs sadece yarışmaya gelen tiplerde var. Bizim gibi kişilerde. Kurunun yanında yaş da yanıyor
aynen öyle forumun havası snerjisi bozulmadan eskı halımıze tekrar donuyoruz bozmaya çalışanlar da cezasını alır buna kendımde dahıl kımse buranın ortamını bozmaya gerek yok kımse kımseyı krırıcı ezici şekildede eleştiremez saçma spaan konu açanlar mı dersin troller mı dersın bu aralar arttı @Dede sms olayı çok guzel olmuş ellerıne sağlık senın zaten ne kadar bonkör ne kadar gönlü zengın yardımsever oldugunu eskılerden herkes bılır belkı çoğumuza cebınden para verıp yardım bıle ettın ama burda bazıları 5 10 lira için çok çakkallık yapıyo kısa sürede daha iyi yerlere gelıcez inşallahTeşekkürler arkadaşlar fikirlerinizi bizimle de paylaştığınız için. Farkındaysanız bir süreden beridir forumda sitelere özel tahmin yarışması yapmıyoruz yapıyorsakta çok nadir. Sponsor sitelere de bu yönde bir telkinimiz olmuyor. Bunun başlıca sebebi bu listede bulunan arkadaşlar. Hatta bunları ve sadece reklam yapmak için foruma üye olan trölleriin foruma banlandıktan sonra tekrar üye olmalarını engellemek için sms ile üyelik onay sistemini dün itibarı ile tekrar aktif ettik. Evet bu tarz etkinliklerin sıklıkla devam edebilmesi icin bu arkadaşlardan forumun temizlenmesi gerekiyor. Zaten farkındaysanız ban olayından sonra daha fazla etkinlik acılmaya başlandı forumda ve devamı da gelecek. Hem nakit ödüller hem de bonus oduller olacak hatta hemen her gün olacak diyebilirim.
Farklı bir profile geciyoruz forumda ve bu arkadaşlara artık forumda yer olmayacak. Ayrıca yakında uyuyan hesaplarda hortlacak goreceksiniz ,onları da temizleyeceğiz.
Genç sakin ol :)Kardeş sen bi takla atmayı bırak. Konunun seninle alakası yok . Sen bi konusmayı öğren ağzımı açtırma benim. Kim kime saldırıyor. Ortamı germe
Kardeş bi kere sen özel mesajlara cevap bile vermedin . Beni konusturma simdi. @Bavarian ilgilendi sağolsun. Ayrıca madem kazanmadım bunu sen yazdın . Konuyu iyice saptırıyorsunuz . Ben burada 20 tl 30 tl vs derdinde değilim. Etkinliğe katılım yaptım. Sen kazandın diye siteye ekledin. SOnra ben sana özelden yazdım . Ben kazandım sanırım diye. Sen cevap bile atmadın. @Bavarian bana anlattı tamam dedim. Konu kapandı. Burada benlik ne var . Sen kazandı diye beni etiketlemişsin bende sormusum. Ne büyüttünüz olayı.Merhaba etkinliğin sonuçlandığı saat bellidir . Çarşamba 00:22'de
Resim 1 Ekli dosyayı görüntüle 7825
Sizin yorum yazdığınız saatde bellidir. Çarşamba 06:00 da etkinlik sonuçlandıktan 6 saat sonra .
Resim 2 Ekli dosyayı görüntüle 7826
Neden bizi zan altında bırakıyorsunuz hakkımı yediler diyerek . Aynı şekilde kazanmadığınız halde PM den de yazıyosunuz kazandım diye . Herhangi bir etkinliği gerçekten kazandığınızda ödülünüz tarafınıza iletilecektir . İyi forumlar @lutonbaskanı @Dede
Sakinim de konuya bak konuyaGenç sakin ol :)
Bir hata olmuş olamaz mı uzatma konuyu...Kardeş bi kere sen özel mesajlara cevap bile vermedin . Beni konusturma simdi. @Bavarian ilgilendi sağolsun. Ayrıca madem kazanmadım bunu sen yazdın . Konuyu iyice saptırıyorsunuz . Ben burada 20 tl 30 tl vs derdinde değilim. Etkinliğe katılım yaptım. Sen kazandın diye siteye ekledin. SOnra ben sana özelden yazdım . Ben kazandım sanırım diye. Sen cevap bile atmadın. @Bavarian bana anlattı tamam dedim. Konu kapandı. Burada benlik ne var . Sen kazandı diye beni etiketlemişsin bende sormusum. Ne büyüttünüz olayı.