- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
2.40 30 yuh be yuhh
banada 26 dan aşşağı çıkmaz gıbı gelıyor hadı bakalım bizde onu alalım :)Ust ekleyeceksen Fransa daha net ispanyadan İngiltere de Fransa da atan takımlar
Valla iyi yırttık son 2. 30 da 10 sayı cıkmadı bu oyunla cıkması lazımdı :)Ohhh be yatti dedim ama durdular son dakikalar kaldi 1 mac ;)
Fazla sovdum kanka bosu bosuna ben yatti dedim umutsuzca ekrana bakiodum :)Valla iyi yırttık son 2. 30 da 10 sayı cıkmadı bu oyunla cıkması lazımdı :)
Bende yattı sandım girip siteden takip edeyim dedim bi baktım son 15 saniye skor aynı :)Fazla sovdum kanka bosu bosuna ben yatti dedim umutsuzca ekrana bakiodum :)
:) şans işte şuan zarardamıyızı ? sistemlerdeBende yattı sandım girip siteden takip edeyim dedim bi baktım son 15 saniye skor aynı :)
Bende yattı sandım girip siteden takip edeyim dedim bi baktım son 15 saniye skor aynı :)
şans bizden yana ...:)Bende yattı sandım girip siteden takip edeyim dedim bi baktım son 15 saniye skor aynı :)
40 dk mola verelim dinlenelim daha cok isimiz var son mac ;)Bende yattı sandım girip siteden takip edeyim dedim bi baktım son 15 saniye skor aynı :)
1700 kar var:) şans işte şuan zarardamıyızı ? sistemlerde
o zaman bu sistem tıkır tıkır işliyor denebilir1700 kar var