- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
1.25 4 kaldi hadi be
Mucize gibi yatmak bizim işimiz su per nasıl yatar la 2 dakka 13 sayı kalan 8 dakka 13 sayıSerefsizler diyicek soz yok 4 dk bos gecti varmi boyle bisey ya
Wnba dışında kadınlara üst oynamak çılgınlık hocam ya. Pota altına bi giremedilermi dış atışlarda bir ritim bulmadımı 10 dakika Sayı atmayacak potansiyelleri var.Mucize gibi yatmak bizim işimiz su per nasıl yatar la 2 dakka 13 sayı kalan 8 dakka 13 sayı
Dengesizler iste 7 dk 3 dk arasi sayi yok faul yok mal gibi gidip geliolar su kupondan gider gecenki gibi bu 1 sayidan yatar simdiMucize gibi yatmak bizim işimiz su per nasıl yatar la 2 dakka 13 sayı kalan 8 dakka 13 sayı
Buyuk Britanya ya 63 attır :) dayanamadım Bi kupon daha yaptımDengesizler iste 7 dk 3 dk arasi sayi yok faul yok mal gibi gidip geliolar su kupondan gider gecenki gibi bu 1 sayidan yatar simdi
8 dakka 13 sayı attılar yarım sayıdan patladık dayıNasıl gidiyor Emrah :)
Ben tek başıma 13 sayı atardım 8 dakikada :)8 dakka 13 sayı attılar yarım sayıdan patladık dayı
Ts baskette eskiden Bi ali Karadeniz vardı amerikalı o gelir aklıma Ts 15 atıyordu adam 35 atıyordu :)Ben tek başıma 13 sayı atardım 8 dakikada :)