Başkan dik durduk yanıldıkKumarda. Dik oynican ne bozmasi
Başkan dik durduk yanıldıkKumarda. Dik oynican ne bozmasi
Başkan 200 e tamamlamam lazım ya bir yardımcı olurmusunBenim aldigimin kat ve kat fazlasını alirsin inşallah bol şanslar dostum
Sistem kuponundaki maclardan sec iste madrid 1 oynayabilirsin veya 3.5 olanlardan 2.5 üst olarak ekleyebilirsinBaşkan 200 e tamamlamam lazım ya bir yardımcı olurmusun
Eyvallah kardeşim cansın :)sartlarda anlasirsak neden olmasin hersey siz guzel dostlarin kazanc saglamasi icin ;)
Gecmis olsun 3 3
Gonya yolundayim :)@sait212 başkan nerelerdesin ya
La papara dedin allah carpsin yok oldun hahahaha aman aman seviliyosun bak dalgana :dGonya yolundayim :)
Halledicem sikinti yok :) bizim lafimiz yerde kalmaz su 2 gun forumu paraya bogacam hafta sonunada rol var :) hazir kita bekleyinLa papara dedin allah carpsin yok oldun hahahaha aman aman seviliyosun bak dalgana :d
La yeminle sakasina dedim bi anda gittin dedim noldu hahaHalledicem sikinti yok :) bizim lafimiz yerde kalmaz su 2 gun forumu paraya bogacam hafta sonunada rol var :) hazir kita bekleyin
Yok la kaybolma degil parayi bulunca kendimi direk konyada buldum :)La yeminle sakasina dedim bi anda gittin dedim noldu haha