Neyse papara atin hocam
Valla hocam çok teşekkürler . Sadece bu gece benim şahit olduğum bu 3.para dağıtman .ALlah daha çok versinBeyler elimden geldiği kadar farklı kişilere tabi sinerji yapanlara yardım etmeye çalışıyorum durumum çok iyi olsa herkese yardım etmek isterdim ama ancak bu kadar oluyor
Dostum olur mu ya helal olsun herkes yapmaz şansın daim olsunBeyler elimden geldiği kadar farklı kişilere tabi sinerji yapanlara yardım etmeye çalışıyorum durumum çok iyi olsa herkese yardım etmek isterdim ama ancak bu kadar oluyor
Rica ederim@Felicilianolopez teşekkürler hocam . Para geldi.
Ustam iyi niyetin yeter düşünüp daģıtman bile herşeyi izah etmekte sağol büyüksünBeyler elimden geldiği kadar farklı kişilere tabi sinerji yapanlara yardım etmeye çalışıyorum durumum çok iyi olsa herkese yardım etmek isterdim ama ancak bu kadar oluyor
Ustam yeni mesaji gördm tamamdir birazdan papara hesap no emrine amade@Bankomatik kardeşim özelden papara tazarmisin
Yeni attım ustam artık müsait olduğunda bakarsınBilgilerini ifşa etme özelden yaz
Bizde bekletme olmaz güle güle harcaYeni attım ustam artık müsait olduğunda bakarsın
Eyvallah ustam sağol ışık hızında gönderim :)büyüksünBizde bekletme olmaz güle güle harca
Aynı sekilde güle güle harca ustaBizde bekletme olmaz güle güle harca