Tam bir aptall hepsi gordukce deliriyorum yaJaponya ligi diyince aklıma 10 tane maçtan golsüz olanını bulduğum geliyor hep
Tam bir aptall hepsi gordukce deliriyorum yaJaponya ligi diyince aklıma 10 tane maçtan golsüz olanını bulduğum geliyor hep
Adamlar gol kaçırma odaklı oynuyolarTam bir aptall hepsi gordukce deliriyorum ya
Kanka izledim 1 maci gol nasil atmislar bukadar anlamiyorum hakikatenAdamlar gol kaçırma odaklı oynuyolar
Onlar öyle Adam akıllı pozisyona giren takım sayısı çok azKanka izledim 1 maci gol nasil atmislar bukadar anlamiyorum hakikaten
Geçmiş olsun :/Dün akşam herşey normal bitti bugün özellikle basket hep ters sonuç kasa sifirlandi
Basket maçları baKken bears karşıyaka mahfetti bunlarböyle şike olmaz ki zaten tüm maclar beklenıldıgı gıbı geldı zaten coguda golu geçti
Bakken üst oldu. O maçtan herkes kazandı nerdeyse.Basket maçları baKken bears karşıyaka mahfetti bunlar
Hocam sana jokerden bonus yattimi alakasiz ama ben hesaba girdimde yatmamis halaBakken üst oldu. O maçtan herkes kazandı nerdeyse.
Gün içerisinde eklenir.Hocam sana jokerden bonus yattimi alakasiz ama ben hesaba girdimde yatmamis hala
Ben handikapsiz 1 oynamistimBakken üst oldu. O maçtan herkes kazandı nerdeyse.
Yapma be. :(Ben handikapsiz 1 oynamistim