- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Kusura bakmayinda adamlar afedersiniz bok icin durumuna getirmisler mevzuyu bu ne o yasak o yasak o pahali fena kizdim bir sigara iciyim :)
Tamamdır hakan eyvallahSimdi sordum kilo 100-150 arasi olan icilir dedi
Oha ya gezi direnişine dönmüş ben anlamıyorum dertleri ne yni
valla fiyattan haberim yok içmediğim için ama amcamın aldığı bir yer var tütünü çok iyi diyorlar fiyatını sorarım söylerim sanaDayı ortalama kaç tl kilosu 150 200 250tl falan herhalde 1 kilo istesek süper olur valla
Yeni demedik ki kanun ilk çıktı yapılan eylemler şimdi yürürlüğe girmesini 2020 ertelendilereski bu
boş işler ben bütün tütüncüleri biliyorum iyi para kaldırıyorlar devlet doğru olanı yaptı ordaki hdpliler kışkırttı bunlarıYeni demedik ki kanun ilk çıktı yapılan eylemler şimdi yürürlüğe girmesini 2020 ertelendiler
Hdp ike felan alakası yok Adıyaman genel AKP oy verir onlarında en kızdı nokta bu yok para pkk gidiyor denince delleniyorlar kaçak sigara kuzey ırakta geldiğini için doğru ama tütünde öğle degilboş işler ben bütün tütüncüleri biliyorum iyi para kaldırıyorlar devlet doğru olanı yaptı ordaki hdpliler kışkırttı bunları
Eyvallah kral sağolasınvalla fiyattan haberim yok içmediğim için ama amcamın aldığı bir yer var tütünü çok iyi diyorlar fiyatını sorarım söylerim sana
Olum replay'e sardım lan. Adam ne kadar güzel siksin beni diyor,Daha güzel anlatılamazdı
AhahahaOlum replay'e sardım lan. Adam ne kadar güzel siksin beni diyor,