GetirelumBoca juniors maçında evin 1 golü lazım
GetirelumBoca juniors maçında evin 1 golü lazım
Saolasin baskanim tek atis yapalim bi 2 kisiye kiyak ederiz 500 olsaTebrikler metooo
Deneme bonusu zaten gelirse ekime gelmezse ..Getirelum
Senin yazmanı bekliyorlarmış 2-1Boca maçına 2.5 alt gomebilirsin metooo bi sende bak bakalim
Bocanıj Macı mı varBoca juniors maçında evin 1 golü lazım
Başkan maç çok cacık yalnizBoca juniors maçında evin 1 golü lazım
Kolombiya ligindeki bocaBocanıj Macı mı var
Ahajaha 4 sutun 3 u gol olmuş mk :ROFLMAO:Senin yazmanı bekliyorlarmış 2-1
Bu ligler sürpriz yumurta gibi baskette tek oynayabileceğin bi çeyrek az atan favori takıma 2. Çeyrek üst girmek denk gelirse o daBasket oran iyi ama riski baya zor
İns gelir de taraf sıkıntı ya bugun doltmund iy sıradaki gol dedim1.0 ken iki kalecinin de tassaklarını yesinler biri yuzde 100 cıkardı oburu 100 de 100 hatalı yedi daha da girmem tarafa :)Eve oynadık ya dep atar artık
Deneme bonusuyla aldım zaten olursa olur olmazsa da olur :)İns gelir de taraf sıkıntı ya bugun doltmund iy sıradaki gol dedim1.0 ken iki kalecinin de tassaklarını yesinler biri yuzde 100 cıkardı oburu 100 de 100 hatalı yedi daha da girmem tarafa :)
Barem onemli baskette cok bos gecti ler mi yapıstır ustu gitsin :) ilk ceyrek barem 19.5 a kadar dusmustu Bi araBu ligler sürpriz yumurta gibi baskette tek oynayabileceğin bi çeyrek az atan favori takıma 2. Çeyrek üst girmek denk gelirse o da
15.5 dep 17.5 ev acik ustler cyrekAslında 3. Ceyrek dep alinir diyorum ben şu baskette
Tipstırım yapma Allah askına deneme nedir ya en az gunde 3k basan adamsın sen :)Deneme bonusuyla aldım zaten olursa olur olmazsa da olur :)