- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
1-1 bitirelim o zaman ilk yarıyı ikinci yarıda dep kazanır leader ile metinde kazanırİy 1.5 ust 1.75 den 202 misli aldım simdi vurduğunuz gol olsun
1-1 bitirelim o zaman ilk yarıyı ikinci yarıda dep kazanır leader ile metinde kazanırİy 1.5 ust 1.75 den 202 misli aldım simdi vurduğunuz gol olsun
oo tebrik ederıımİy 1.5 ust 1.75 den 202 misli aldım simdi vurduğunuz gol olsun
Ne attı be amk cinlisi tKsimetre 50 tl yazar ordan kaleyegoooooooooooool @emana22
Ev oynadı dep attı ev atar gibi geliyor geleni evin golune basacamamk ev sahibide atsa bi
Tebrik edıyorum :)Ev oynadı dep attı ev atar gibi geliyor geleni evin golune basacam
yanlıs anlama ama, sabredemıyorsun gibi bende sıkıntıdan felan ıddıa oynuyorum allah kahretsinBu maç ekmek maçıydı var ya . Sabah sabah gittim 500 kaybettim dandik maçlarda abi kafayı yicem mk @emana22
valla ilk şuta hazırlandığında kaç tane golün var ordan diyecektim amk gol olduNe attı be amk cinlisi tKsimetre 50 tl yazar ordan kaleye
Su icibdeki kumarbazı oldur her maca girmeyi bırak sistematik git yoksa duzelrmezsin kardesşmBu maç ekmek maçıydı var ya . Sabah sabah gittim 500 kaybettim dandik maçlarda abi kafayı yicem mk @emana22
Bakssna müdür gelde kafayı yemeSu icibdeki kumarbazı oldur her maca girmeyi bırak sistematik git yoksa duzelrmezsin kardesşm