Lost oldu geçmiş olsun
Hep benim yüzümden ben üst oynamistim :)Disardaydim yeni geldin yattimi gecmis olsun :(
Dostmusun dusmanmisin dedikleri bu olsa gerek :p :)Hep benim yüzümden ben üst oynamistim :)
Ben menfaatime bakarimm ağa :) bak yarın o üst oynayacak ben alt :)Dostmusun dusmanmisin dedikleri bu olsa gerek :p :)
Kiymetimi bil bak isim cikti disardaydim sinerjinin s 'si olmamis :p :)Ulan tek per ile gitmiş he bu arada yapacagınız sinerjiye sokim
Valla Kanka beni bilirsin odullu yazmam ama yapanı Hic bos cevirmedim kendileri bilir :) yazık olmus ya bende dısarıdaydım tek perden gitmisKiymetimi bil bak isim cikti disardaydim sinerjinin s 'si olmamis :p :)
Aynen valla kotu gitmis su ilk won gelse seri gelicekte sansizlik kirilsaydi bi bu sefer uzun surdu meret :)Valla Kanka beni bilirsin odullu yazmam ama yapanı Hic bos cevirmedim kendileri bilir :) yazık olmus ya bende dısarıdaydım tek perden gitmis
4 de 1 amorti 4 e kadar devam bakalım :)Aynen valla kotu gitmis su ilk won gelse seri gelicekte sansizlik kirilsaydi bi bu sefer uzun surdu meret :)
ahaha abı efsanesın ya :)Ulan tek per ile gitmiş he bu arada yapacagınız sinerjiye sokim
Valla ilk gun nyse cok sukur yine oyuz da sinerjiye gelemeyen arkadaslaro yazdım kafaya :) @sonerx para vermis bunlara emananın sayfaya ugramayın diye yoksa imkanı yok sevenlerim beni bırakmazdı ama Bir gun benden para ile satın alınan bu adamları daha fazla para vererek geri alacagım@emana22 forumda herkesın cebınde akrep var artık akrep :)
Valla ilk gun nyse cok sukur yine oyuz da sinerjiye gelemeyen arkadaslaro yazdım kafaya :) @sonerx para vermis bunlara emananın sayfaya ugramayın diye yoksa imkanı yok sevenlerim beni bırakmazdı ama Bir gun benden para ile satın alınan bu adamları daha fazla para vererek geri alacagım
-Orhan gencebay (cilekes filmi)
Dede kendini gotursun yıl olmus 2019 hala Mac onu 1 5 ust alıyor kuponuna :)Sen iyice paranoyak oldun ha :) yalnız dikkat et bunlar şizofrenligin belirtileri @Dede bu arkadaşı bir doktora goturmenizi tafsiye ederim :)
Dede kendini gotursun yıl olmus 2019 hala Mac onu 1 5 ust alıyor kuponuna :)
Abi sen cok yasaDede kendini gotursun yıl olmus 2019 hala Mac onu 1 5 ust alıyor kuponuna :)