Bu tractor sazi Azerbaycan takımı, ukraynadan biliyorum iran liginde niye oynuyor mk
Azerbaycan ve İran arası Bi toprakta stadı 80k. Azerbaycan ve turk bayrakları ile doludurBu tractor sazi Azerbaycan takımı, ukraynadan biliyorum iran liginde niye oynuyor mk
Bu tractor sazi Azerbaycan takımı, ukraynadan biliyorum iran liginde niye oynuyor mk
Boşanma avukatı lazım olursa telimi biliyorsun abi. :rolleyes:Valla dogru diyorsun ben kutlamam dun Bi incelik yapayım hanıma 12 den sonra mesaj yazayım dedim kiminle konusuyorsun sen ne isler karıstırıyorzun diye bagırdı anladım ki bu kadınlara Hic bisi yapmayacaksın kızarmış tavuk alır eve giderim aksam karnımız doysun :)
Bizde bosanma yasak vururlar adamı ayrıca 5 tane kayıncom var nereye gidiyordun tarragona demezler mi adama :)Boşanma avukatı lazım olursa telimi biliyorsun abi. :rolleyes:
Bizde bosanma yasak vururlar adamı ayrıca 5 tane kayıncom var nereye gidiyordun tarragona demezler mi adama :)
Artık 6Bizde bosanma yasak vururlar adamı ayrıca 5 tane kayıncom var nereye gidiyordun tarragona demezler mi adama :)
Tarragano @emana22Aynen usta önemli olan sevmek
Yalnız benimki doğrudan hediye istemekte :)sayılı günler var bende kararsız kaldım
Hahaha is yok para yok sende acık kovala forumda ortakTarragano @emana22
Valla dogru diyorsun ben kutlamam dun Bi incelik yapayım hanıma 12 den sonra mesaj yazayım dedim kiminle konusuyorsun sen ne isler karıstırıyorzun diye bagırdı anladım ki bu kadınlara Hic bisi yapmayacaksın kızarmış tavuk alır eve giderim aksam karnımız doysun :)
Bu adamla fazla takılmayın buluşmamızda soyunma odasına atmaya kalktı beni
Oha sonuç bel fıtığımı ?Bu adamla fazla takılmayın buluşmamızda soyunma odasına atmaya kalktı beni
Ahahah gobegidir değen korkmaBu adamla fazla takılmayın buluşmamızda soyunma odasına atmaya kalktı beni
daha önce de söyledim ben @emana22 nin göbeğini yerim göbeğiniBu adamla fazla takılmayın buluşmamızda soyunma odasına atmaya kalktı beni
Bende seni yerimdaha önce de söyledim ben @emana22 nin göbeğini yerim göbeğini
Adam adam gorun :) Marmara Park ta bulustuk @FastGhost ile neredesin dedidaha önce de söyledim ben @emana22 nin göbeğini yerim göbeğini
Adamın beni beklediği yer victoria secretin önü mkAdam adam gorun :) Marmara Park ta bulustuk @FastGhost ile neredesin dedi
Victoria secret onundeyim dedim guldu ulan insanlar beni neden ciddiye almıyor sonra saka yapmadığımı anladı geldi sonra dur t shirt alayım polodan dedim su rengi al seni acar dedi bu sefer sakasına soyunma kabinin de gelsene lan iceri dedim bu sefer de ciddiye aldı adam ben nabim kardesim sen söyle ben nabayım
ovvvvvv forumca yiyisiyoz bugünlerde :)Bende seni yerim
işine geldiğini ciddiye almış sonucu çıkartırım ben burdanAdam adam gorun :) Marmara Park ta bulustuk @FastGhost ile neredesin dedi
Victoria secret onundeyim dedim guldu ulan insanlar beni neden ciddiye almıyor sonra saka yapmadığımı anladı geldi sonra dur t shirt alayım polodan dedim su rengi al seni acar dedi bu sefer sakasına soyunma kabinin de gelsene lan iceri dedim bu sefer de ciddiye aldı adam ben nabim kardesim sen söyle ben nabayım