Saol davutcanAllah sifa versin gecmis olsun
Saol davutcanAllah sifa versin gecmis olsun
Eyw abiGeçmiş olsun profil fotondaki sigara icen adam resmini kaldır istersen.
Saol abiGecmis olsun dostum Allah acil sifalar versin. Sigarayi birakmak guzel bisey darisi insAllah bizlere olur
Gecmis olsun tekrardan bir ilk ve acil yardimci olarak sana tavsiyem yesillik ve meyve tuketimini arttir . Zaman bulabildikce gunluk 1 saat yuruyus yap . Ve sigara icmeyi birak emin ol daha iyi olursun .@Heykanbaba, eyw abi miyopati hastalığı vardı bende biliyorsunuz bi ara anlatmıştım sizlere böbrekler de ciğerlerde çok ciddi sorunlar var sigara yüzünden tabi hastalık olduğu için sigaranın pisliğini dışarıya atamıyorum vucudut hasas bide şuan iyim sigara içer İsem 2 ay kadar sizlerleyim içmeyecem artık
Teşekürler abi çok saol yanımda olduğun içinGeçmiş olsun dostum.
Saol hep var ol emana abiGecmis olsun Allah sifa versin karfes
Saol abiGeçmiş olsun kardeş
Saol abim çokAllah sifa versin gecmis olsun kardeşim
Çok haklısın inan etki ya irade yok bende gerçekten ondan böyle perişan ettim kendimi sigara konusunda bundan sonra kendime hep iyi bakacam kendimi bırakmayacam mücadele edicem hepGecmis olsun tekrardan bir ilk ve acil yardimci olarak sana tavsiyem yesillik ve meyve tuketimini arttir . Zaman bulabildikce gunluk 1 saat yuruyus yap . Ve sigara icmeyi birak emin ol daha iyi olursun .
Çok aciz insanlarız çok bı sigara konusunda bile başarılı olamıyoruzşu sigaradan kurtulamıyoruz ya ilaç aldım 6 ay içmedim gene başladım çok aciz insanlarız sigarayı bırakamayanlar olarak yazık ediyoruz kendimize