son korner gs den geldı woon
İnşallah öyle olur cesurum gelirse papara at banaCity ht nasil atamio city neyse watford gibi yapar belki 45 dk yeter 3 gol atmasi icin
Bir bizi paparalaymadinİnşallah öyle olur cesurum gelirse papara at bana
Hocam durduk yere banlanma istersen bi cesura bak bi kendine beni anlarsınBir bizi paparalaymadin
Ben gs maçını izliyordum deme be :(Bol sans baris city dunyalari kacirdi dunyalari pc yi kiracaktim aguero mali yuzunden
Yeterki gelsinde kornerden tirstim city nasil olsa atar diye 7 de bitti korner city bizi buldu atamiyacagi umut var amaİnşallah öyle olur cesurum gelirse papara at bana
3 tane yuzde yuz kacirdi 2 tane direk neler neler anlatamamBen gs maçını izliyordum deme be :(
İkinci yarı çıkabilir mi sence
Abov o ne mesaj atmis öyle sanki forum sahibi. Gibi 13 kHocam durduk yere banlanma istersen bi cesura bak bi kendine beni anlarsın
Zoru geldi kolayından patlamasak bariYeterki gelsinde kornerden tirstim city nasil olsa atar diye 7 de bitti korner city bizi buldu atamiyacagi umut var ama
ben her zaman varımYeterki gelsinde kornerden tirstim city nasil olsa atar diye 7 de bitti korner city bizi buldu atamiyacagi umut var ama
2.5 ust takim goluCity ne ordan üst mü 3.5 üst mü
Ev2.5City ne ordan üst mü 3.5 üst mü