Futbol mahveddi Benide izliyoz şu anlık iki kere 4 k barajından döndüm bir üste atabilseydim önüm acıktıNanay :) kasa sıfır cep sıfır ay sonuna kadar izleyiciyiz
Futbol mahveddi Benide izliyoz şu anlık iki kere 4 k barajından döndüm bir üste atabilseydim önüm acıktıNanay :) kasa sıfır cep sıfır ay sonuna kadar izleyiciyiz
Sıkıntı büyük valla . Nasıl olcak bilmiyorumFutbol mahveddi Benide izliyoz şu anlık iki kere 4 k barajından döndüm bir üste atabilseydim önüm acıktı
Kendini frenleyebilmek yani çok hırsa kapılmamak öenmli bence de, ne istediğini bilerek ulaşılabilir hedefler koyarak neden olmasın, formül güzel tabi şansızlık da uzak duracak biraz :):)Arkadaşlar son 2 haftadır daha doğrusu tam anlamıyla 8 gündür yaptığım şey şu günlük olarak hesabıma 200 lira ayırmak 8 günün sonundayım 1600 tl para oldu.
50 veya 100 İLe başlayıp 200 250 Lira çekiyorum ve o gün daha hiç oynamıyorum. Biraz sabır ve irade ile aylık 3000 gibi net ve rahat bir para hedefliyorum . Kendimi frenleyerek ulasmamam için bir neden yok.
Yeni düşüncem formulum budur.
KASA 140 Çekim Verildi.19.09.2019 12:00
Kasa 100
olur öyle şeyler aradaKASA 140 Çekim Verildi.
Günlük kar +40 TL :(
kancık espanyol nerden baksan 600 lirayı yaptı 3 kupondaolur öyle şeyler arada
Kardeş şimdi 100 atık 3 orana mı basıyorsun hergün tutturcağın ne malümaynen kardes günlük min 100 atsan hesabına yeter
10 tl 10tl önden baslıyorum cayımı yudumlayarak devam ediyorum masa tenisi oynarım ben zaten surekli oda gelir. :)Kardeş şimdi 100 atık 3 orana mı basıyorsun hergün tutturcağın ne malüm
kanka bende son saniye golü ile aldım roma 3,5 üstten dünde aynı senaryo munihten gitmiştim bugun kıl payı kurtardıkkancık espanyol nerden baksan 600 lirayı yaptı 3 kuponda
mal gibi yazdım her kupona espanyolu - gerçi monchengladbah mıdır ne sokuksa onu yazcakdım allahdan yazmadım pc yi kırardıkkanka bende son saniye golü ile aldım roma 3,5 üstten dünde aynı senaryo munihten gitmiştim bugun kıl payı kurtardık
israil liginden mi aldın neco13:55 anlık Kasa 480
400 Çekim verildi.
KAR 260
Masa tenisi ve En çok da alaska acesssssssssisrail liginden mi aldın neco