Batti fishing yan goingLa bozma
Batti fishing yan goingLa bozma
Amk 13 şut var maçtaYok ağa bozuyorum atacak bak ibineler
Bozdun mu?Ben biliyorum ağa bozmasak atmaz amk çocuk cuklari
Bozma dedim laaa
Sikintiliyim bu aralar yarısını bozdumBozdun mu?
İbnelik bende değilmiş onu anladık da bekle dedim sana o kadar emin olmasam boz derdim zaten yavrum neyse sağlık olsun yapacsk bişey yokSikintiliyim bu aralar yarısını bozdum
Son dk attılar. Para bayreuth maçında var 4-1 olduSikintiliyim bu aralar yarısını bozdum
İbnelik bende sıkıntı var, Bodrum'a gidicem yarın orda ezecegimi süper kupa bets10 da bir başladım parçalanmaya, delik acildi. Yoksa bozmam kardeşim 600 alacaktik 400 aldık amkİbnelik bende değilmiş onu anladık da bekle dedim sana o kadar emin olmasam boz derdim zaten yavrum neyse sağlık olsun yapacsk bişey yok
Bayreuth 1,66 veriyor 7,5 üstüne şansını dene istersen bu kuponun acısını çıkartırsın @Kayatasİbnelik bende sıkıntı var, Bodrum'a gidicem yarın orda ezecegimi süper kupa bets10 da bir başladım parçalanmaya, delik acildi. Yoksa bozmam kardeşim 600 alacaktik 400 aldık amk
Almanlar ikincisi yarı diruyorlar baktimda sıkıntı geldiBayreuth 1,66 veriyor 7,5 üstüne şansını dene istersen bu kuponun acısını çıkartırsın @Kayatas
2 gol atarlar en azındanAlmanlar ikincisi yarı diruyorlar baktimda sıkıntı geldi