Evet abi bilet de alabilirsin ben öyle yaptım 200 çektim geri yatırdım yattımBeyler şimdi benim lucky de biraz para var onu çekip geri yatırabilirim değil mi
Evet abi bilet de alabilirsin ben öyle yaptım 200 çektim geri yatırdım yattımBeyler şimdi benim lucky de biraz para var onu çekip geri yatırabilirim değil mi
Aynen tadından yenmezdı Ps4 ve ıphone olsa aslında @Dede daha az numara olup ödül büyütükebilri bir sonraki etkinlikte site farketmeksizin5 tane freebet cıkarsada ıyı bro ödullerın hepsı ıyı aslındada ne bıleyım bı ps3-ps4 ıphone 6-7 felanda eklense ıyı olurdu :)
Bende de İngilizce var sıkıntı yokUkraynaya gidersek bende rusça var annem azeri hallederiz iletişim olayını
ukraynada ingilizce bilene rastlayamazsınBende de İngilizce var sıkıntı yok
600 bilet abi borumu bitmiyor ki :ROFLMAO:Bu etkinlik çok uzadı ama yılbaşı geçeli 1 hafta oldu keşke yılbaşımda çekiliş olsaydı.
Bu Lucky bizi bitirdi Bi de bu kadar bilete cıkmazsa twittirda odullu karalama kampanyası baslatırız :) Lucky bet odulumu vermedi :)kendi adamı @umut98 e cıkardı diye :)Biletin bana cikmasi farz oldu emana22
Başkent dışındaki insanlar İngilizcenin i sini bilmiyorBende de İngilizce var sıkıntı yok
Kak delaUkraynaya gidersek bende rusça var annem azeri hallederiz iletişim olayını
xorowo) a u tebya kak ?Kak dela
Spassibo Harashov böyle yazabiliyoruzda rusça klavyesiyle yazamıyorum iştexorowo) a u tebya kak ?
Ahaha lcuky bet de çalışıyorum destek elemanıyım forumla da anlaştık kesin bana çıkıcak ödüller sakın almayın Ukrayna ödülünüm yarısı bana yarısı dedeye hatta diğer ödüller i de siteye bağışlıxam öyle anlaştık :ROFLMAO:Bu Lucky bizi bitirdi Bi de bu kadar bilete cıkmazsa twittirda odullu karalama kampanyası baslatırız :) Lucky bet odulumu vermedi :)kendi adamı @umut98 e cıkardı diye :)