Ben direkten dönmek değilde direk benle famtezi yaptı dün :ROFLMAO:kanka dun cok dırekten döndum ben ya bugunde sansımı heyecan ıcın kulllanıcam 20 tl :) 1.5 üstler ile :)
2-3 sıtede bonus beklıyorum erkenden cevrım bıterse dönus yapıcam konuya
Ben direkten dönmek değilde direk benle famtezi yaptı dün :ROFLMAO:
Etiketle kanka betasustan yapıştırıyım 20 tl atıcam bugun asusa1 saate senı konuya etıketlıcem dostum heyecan ararız beraber ıddadan 3 mıslı :) anladın sen :)
Şu lucky çekilişini bekliyorum ya sabırsızlıkla bu cuma olucak galiba bence çok az bilet kaldı1 saate senı konuya etıketlıcem dostum heyecan ararız beraber ıddadan 3 mıslı :) anladın sen :)
15 TL kabul m u
:LOL::LOL:
Şu lucky çekilişini bekliyorum ya sabırsızlıkla bu cuma olucak galiba bence çok az bilet kaldı
Tatil çıkarsa ben hazırım biliyosun yanında gelmeye1 haftada bıter kanka o bıletler :) en erken dedıgın gıbı cuma en geç pazar :)
tatıl cıkarsa paraya cevırmelerını rıcada bulunucam nerden baksan 6-7 bın vardır elıme 4 bın gecsın yeterlı gerısını foruma rollıng yaparız :) nakit cıkarsada tadından yenmez gerci
Benimde o buyuk odulde gozum var en kötü 1000 nakit vursak varya 800 çeker 200 rolling direk1 haftada bıter kanka o bıletler :) en erken dedıgın gıbı cuma en geç pazar :)
tatıl cıkarsa paraya cevırmelerını rıcada bulunucam nerden baksan 6-7 bın vardır elıme 4 bın gecsın yeterlı gerısını foruma rollıng yaparız :) nakit cıkarsada tadından yenmez gerci
Tatil çıkarsa ben hazırım biliyosun yanında gelmeye
Benimde o buyuk odulde gozum var en kötü 1000 nakit vursak varya 800 çeker 200 rolling direk
Ukraynaya gidersem natashaları irina ları affetmem :ROFLMAO:ukraynanın ıcınden gecerız içeriye almazlar bızı hacı