- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
beyler alıyorum oranlar düşmeye başladı. Rolling konusu gün içinde açılacak. Kuponu atacam. Belirttiğim liste ile devam edecem.
guzel secımbeyler alıyorum oranlar düşmeye başladı. Rolling konusu gün içinde açılacak. Kuponu atacam. Belirttiğim liste ile devam edecem.
Guzel kupon ama 1.5 riskini alacagım kg ver bitsin gerci bana kalırsa fb 1 ver :)beyler alıyorum oranlar düşmeye başladı. Rolling konusu gün içinde açılacak. Kuponu atacam. Belirttiğim liste ile devam edecem.
2'si de güzel. Bana sorarsan direkt hedefe gitmek için atalanta 2.5.oylamaya göre şöyle bir kupon alınabilir. Ne diyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 9660
Gercegi soylemek gerekirse ben de anlamadim hangi onceki rollingi kastetmis acaba ?@acarbey02400 ben anlamadım şimdi. Diğer rolling'i de sen mi yapıyorsun?
Atalata'yı 2.5 alıp, fişi çekmeni önerirm.
Kardeşim dün ödüllü rollıng adında bir konusu vardı arkadaşın orda olanları aldı oraya bu kadar basit. sitenin rollingi marsbhaiste bugun . bu arkadas kendi yapıyor.Gercegi soylemek gerekirse ben de anlamadim hangi onceki rollingi kastetmis acaba ?
Onu sormuyorum. Gece 2 rollingi de @acarbey02400 mi yapacak diyorum.Gercegi soylemek gerekirse ben de anlamadim hangi onceki rollingi kastetmis acaba ?
Birisi gogo birisi acarbey abiOnu sormuyorum. Gece 2 rollingi de @acarbey02400 mi yapacak diyorum.
Bu?Birisi gogo birisi acarbey abi
Ha bu @acarbey02400 in özel rollingi. Doğru mu?
Bu Routebet başlığı altında şuan. Acarbeyin
Evet abi düştü şuan jetonHa bu @acarbey02400 in özel rollingi. Doğru mu?