Abi orda ust oynuyon dakika 90 da 3. gol vardan iptal oluyor onu napacaz :)ne yapalım canımız sağolsun basket aldık böyle 1 basketle yatınca sanki beni ...iikilerr ondan futbol oynuyoruz
Futboldan iyi abi 90 dk bekliyorsun hatta uzatma devre arası falan 110 dk buluyo 1 golle yatıyosun erkenden belli oluyor basketne yapalım canımız sağolsun basket aldık böyle 1 basketle yatınca sanki beni ...iikilerr ondan futbol oynuyoruz
Abi orda ust oynuyon dakika 90 da 3. gol vardan iptal oluyor onu napacaz :)
böyle 12 dk dan bişey anlamıyoruz 90 dakika sağlam gömmeleri lazım siz hala anlamadınızFutboldan iyi abi 90 dk bekliyorsun hatta uzatma devre arası falan 110 dk buluyo 1 golle yatıyosun etkinden belli oluyor basket
Bu iyiydi abi :)böyle 12 dk dan bişey anlamıyoruz 90 dakika sağlam gömmeleri lazım siz hala anlamadınız
Abi baskette genel kurallar var. Yani kural derken cogunlukla ornegin. Takimlar arasinda cok fazla ucurum yoksa ornek veriyorum. 10 sayi geride olan takim sonraki periyodu cogunlukla alir cunku 10 basketbol icin psikolijik barajdir. Takimi maca ortak eder. Bunun gibi vs. Bide 90 dakika mac beklemek falan bulteni bitiriyor.böyle 12 dk dan bişey anlamıyoruz 90 dakika sağlam gömmeleri lazım siz hala anlamadınız
koçum ne taraftan bakarsan bak aynı işte 5 dak önce geldi diyorduk 1 basketten yattık futbolda aynı 1 golden yatıyoruzAbi baskette genel kurallar var. Yani kural derken cogunlukla ornegin. Takimlar arasinda cok fazla ucurum yoksa ornek veriyorum. 10 sayi geride olan takim sonraki periyodu cogunlukla alir cunku 10 basketbol icin psikolijik barajdir. Takimi maca ortak eder. Bunun gibi vs. Bide 90 dakika mac beklemek falan bulteni bitiriyor.
Abi basketbolu biraz takip etsen aslinda hak vericende :)koçum ne taraftan bakarsan bak aynı işte 5 dak önce geldi diyorduk 1 basketten yattık futbolda aynı 1 golden yatıyoruz