Andımızı okutup içeri kaçtı bizimkisi :)))))@xmen7772 bize nerdesiniz dedin sen kayboldun abi
Timebets destek başlığına yazmış temsilcide tüm ödemeleriniz yapılmış diye cevap vermiş ama ilk çekim için mi ikinci içinmi bilmiyorum@Rookie çekim sağlayabildinmi yılan hikayesine döndü
balkona çay içmeye çıktı bük ihtimal :)Andımızı okutup içeri kaçtı bizimkisi :)))))
Sitelerin şu abuk subuk kuralları gerçekten. Yatırıma gelince saniyesinde oluyor.Timebets destek başlığına yazmış temsilcide tüm ödemeleriniz yapılmış diye cevap vermiş ama ilk çekim için mi ikinci içinmi bilmiyorum
Afiyet olsun şimdi simitte almıştır o. Çünkü çıtır çıtır başkan o :))))balkona çay içmeye çıktı bük ihtimal :)
Akşama oradayım o zaman abi :)ne balkonu hanım gitti çocuğun okul kaydı vardı kuru fasulye koydum düdüklüye söylemesi ayıptır güzel yaparımda :)
Ah abi ah kuru fasulyeyi demi sen yapıyon ne müşterek hayat maşallah :)))ne balkonu hanım gitti çocuğun okul kaydı vardı kuru fasulye koydum düdüklüye söylemesi ayıptır güzel yaparımda :)
Şansımız bol olsun
pilavıda ben yaptım diyeceğim ama aklınıza başka birşey gelmesin kılıbık mılıbık değilim ha sadece bugünlük bazen devreye giriyorum jeneratör gibi işte :)Ah abi ah kuru fasulyeyi demi sen yapıyon ne müşterek hayat maşallah :)))
Bırak abi ya biraz daha laf uzasa pazartesi de temizlik günlerim diyecen biliyorum ben :))))pilavıda ben yaptım diyeceğim ama aklınıza başka birşey gelmesin kılıbık mılıbık değilim ha sadece bugünlük bazen devreye giriyorum jeneratör gibi işte :)
hss...... attın gene molotofu şimdi beni bırakın bir kenara şu maçada 2 gol gelsin ilk yarı hadiBırak abi ya biraz daha laf uzasa pazartesi de temizlik günlerim diyecen biliyorum ben :))))
Oranlar pek iç açıcı gelmedi ama güveniyorum bu vietnamlı çekik gözlü kardeşlerimize hadi şu dakikalarda bir Gol gelebilirmi lütfenhss...... attın gene molotofu şimdi beni bırakın bir kenara şu maçada 2 gol gelsin ilk yarı hadi