Aradıgım yorum bu konu kilitlensin bunun ustune yorum olmaz :)Bizde gs liyiz 2. Penalti penalti fln degil. Ayak kirilma pozisyonunda sari bile verilmez ayak kırıldığı için kimse itiraz etmiyor normal sartlarda verilmez.
Tarafsiz bakmayi bilmek lazim ;)Aradıgım yorum bu konu kilitlensin bunun ustune yorum olmaz :)
Usta helal sana tarafsız bakmak kolay iş değilTarafsiz bakmayi bilmek lazim ;)
Eğer o ikinci penaltı penaltiysa bizim ligde yılda 100000 penaltı felan olurUsta helal sana tarafsız bakmak kolay iş değil
Aynen bende onu dedim zaten o penaltıysa her hafta en az 20 tsne penaltı olur futbol temas oyunudur zaten adam sırf penaltı almak İcin kendini bıraktı direk dusmediEğer o ikinci penaltı penaltiysa bizim ligde yılda 100000 penaltı felan olur
Tayyip'in takımı olmasından iyidir ben zaten ya GS yada bjk olsun kafadindaydimNeyse olan oldu ölen öldü abiler kardesler :)
Sampiyon Galatasaray <3
Ben imamogluna 20 oran bekliyorum verirlerse donumu dahi basicanO degil de bu mavibet freebeti vermiyor ne is bunlar
Yildirima acarlar yemez bu seferBen imamogluna 20 oran bekliyorum verirlerse donumu dahi basican
Özel oranlar açıldığından beri Freebet vermiyorlar :)O degil de bu mavibet freebeti vermiyor ne is bunlar
%50 kayip freebeti bu ya , seve seve vermeleri lazimÖzel oranlar açıldığından beri Freebet vermiyorlar :)
Pardon :)%50 kayip freebeti bu ya , seve seve vermeleri lazim