Ama hep temas var bu oyunun icinde bunu emsal alırsak her mac 5 tane net penaltı olur böylesine Bi macta verilecek penaltı degil bu ne yazık rakipler de emek veriyor Rize kazansa bugun UEFA sansı var neredeyseBence penalti , onyekurunun ayak ustune surterek vuruyor , ekrana dikkatli bakinca görünüyor
Tatar senin de ayarın yok yemin ederim :)Bence sarı kart onyekurya aldatmaya yönelik hareketten
Ya arkadasım adama uzulduk tamam da adam topa vururken emre ayagını koyuyor adam ne yapsın topa vuruyor adamın ne sucu varBence ilk penaltıdan daha netti 2.penaltı . Ayrıca ilk penaltıyı tekrarlatması lazımdı . Donk'a kırmızı verilebilirdi . Rize'nin kırmzıda doğruydu , adamın ayağını 2 yerden kırmış ne kırmızısı diye savunanlar var .
Yok ya kendini attı işteTatar senin de ayarın yok yemin ederim :)
Ben onu bunu bilmem abdulrahim albayrak Bi konustu hayvan gibi calıstılar gs ye Baska acıklaması yok aynı pozisyon rizeye olsa o penaltıyı vermezdiYok ya kendini attı işte
Ya arkadasım adama uzulduk tamam da adam topa vururken emre ayagını koyuyor adam ne yapsın topa vuruyor adamın ne sucu var
Sen konuşma SonerBizim lehimize ne pozisyonlarda penalti verildi de boyle yangin yeri olmamıştı ortam anlayamiyorum . Konya macinda bize verilen penaltiya tepki gosterdik hakemdir hata yapar demedi mi bu 17 kulup rize dahil
12 dakikadan daha fazla oyun durdu , 2 kere vara gitti . 6 oyuncu değişikliği , emrenin sakatligi sadece 9 dakika surdu . 50den 57.dakikaya kadar da 3. 4 defa oyun durdu sakatliktan dolayi . Ben 15 dakika bekliyordum uzatmayi açıkçası :)Bir bjk li olarak bazen bize bazen fenere bazen GS ye çok yankı oluyor hakemler kimse inkar etmesin Rize maçında gs önde olsaydı 12 dakika uzatma gelirmiydi vicdanen kendinize sorun