- 9 Eki 2018
- 8,102
- 4,799
Hahaha sadece sana kalaylar inşallah ben grup bekliyorumDayak yiyip abisini cagıran cocuklat gibi yarın @gogo dayıyı alıp yola cıkalım :)
Cok takılıyorum yakındır ozelden kalaylaması :)
Hahaha sadece sana kalaylar inşallah ben grup bekliyorumDayak yiyip abisini cagıran cocuklat gibi yarın @gogo dayıyı alıp yola cıkalım :)
Yani diyorsun ki kardeşim , Eşeğin hatırı yoksa ,sahibinin hatırı vardır :)))Dayak yiyip abisini cagıran cocuklat gibi yarın @gogo dayıyı alıp yola cıkalım :)
Ahahahah üçümüz baya kaşınıyoruz sankiYani diyorsun ki kardeşim , Eşeğin hatırı yoksa ,sahibinin hatırı vardır :)))
Samimiyete güvenerek eşek kelimesi kullandım bu arada ,, Bunu söylememe bile gerek yok ama :))
Valla Dede, kaşağıyı almış, geliyor kaşımaya haberiniz , haberimiz olsun :))Ahahahah üçümüz baya kaşınıyoruz sanki
Ben kaçarValla Dede, kaşağıyı almış, geliyor kaşımaya haberiniz , haberimiz olsun :))
Bu @Dede bizi siker dayı sen aradan yas itirabari ile sıyrılırsın ama bizi bosnak saksosuna baglamadan bende kacıyorum :)Yani diyorsun ki kardeşim , Eşeğin hatırı yoksa ,sahibinin hatırı vardır :)))
Samimiyete güvenerek eşek kelimesi kullandım bu arada ,, Bunu söylememe bile gerek yok ama :))
Çok güldüm çoook :)Bu @Dede bizi siker dayı sen aradan yas itirabari ile sıyrılırsın ama bizi bosnak saksosuna baglamadan bende kacıyorum :)
Aklıma Rasim Ozan geldi adam canlı proğramda dedi ya şunuBu @Dede bizi siker dayı sen aradan yas itirabari ile sıyrılırsın ama bizi bosnak saksosuna baglamadan bende kacıyorum :)
Hayırlı sahurlar dayı :)Çok güldüm çoook :)
Hadi hayırlı Sahurlar,,
RoK fenaydı ya Keske geri gelse :)Aklıma Rasim Ozan geldi adam canlı proğramda dedi ya şunu
Yeni sezonda gelecek diyorlardı amaHayırlı sahurlar dayı :)
RoK fenaydı ya Keske geri gelse :)
Hayırlı sahurlarrÇok güldüm çoook :)
Hadi hayırlı Sahurlar,,