bence olma ihtimali yok5.5 üstü oynar sabaha 3-3le uyanırım . İyi geceler dilerim
bence olma ihtimali yok5.5 üstü oynar sabaha 3-3le uyanırım . İyi geceler dilerim
2.5 alt aliyon 4.5 begenmiyon :)6.5 alt bile almam :)
Ahaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bolivya varda kadroları kötü olan takımlar.Bolivya porto riko guattamala ve adını duyup nerede oldugunu bilmedigim ulkelerinin basket Macı var mı sen ondan bahset :)
Bugun Hong Kong ligi vardı 163. 5 aldım 2.per baslamadan 2. Per 68 sayı cıktı 4.perin ilk basketi ile geldi :) tanınmamış basketlerde cok sayı cıkıyor yakalarsan barem dusuk oluyor anlamadım mesela uruguay da bazen cok iyi sayı cıkıyor barem 150 falanAhaha :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bolivya varda kadroları kötü olan takımlar.
Yarın gece Amistad'ın maçı var. 190+'ların yıkılması çok muhtemel. Ev 100+ atar diye bir tahminim var. Şov maçı gibi olur.
3.5 alt aldım :)6.5 alt bile almam :)
İy 2.5 dan yattım 2.yarı girmedim ama normaldir kupa macına alt alınmaz biri super lig oburu amator oluyorHay aq ya. Paraguay'da Guarani maçına maç tamamlamak için dk. 55' de 0-2 iken 5 alt verdim. Dakika 70' de 1-2 oldu 72' de 1-3 oldu. :(
Gecmis olsun mudurum o zaman simdiden :) herkese hayırlı geceler3.5 alt aldım :)
Diğer maçın saniyeleri kaldı. Bittiği gibi satacağım. 15 dk 2 gol gleir neyim yamulmayalım.İy 2.5 dan yattım 2.yarı girmedim ama normaldir kupa macına alt alınmaz biri super lig oburu amator oluyor
alt almak deli işi olur dostum ınan bu maçta realın ıkı golu var rahat arsenal de essek degıl ya atar bı taneNe diyorsunuz 4.5 alt alinir mi ki ?
Mac başlasın da 5 dk izleyince belli olur nasil oynayacaklarialt almak deli işi olur dostum ınan bu maçta realın ıkı golu var rahat arsenal de essek degıl ya atar bı tane
Siradaki gol real nasil4.5 üst ve 5.5 üst göz yumuyor ama para yok işte olan bazsın tipsterını dinlesin :)
güzel dostum ama bıraz rısklı geldı bana alınabılır ama bale ısco kross uclusu bıseyler yapıcakSiradaki gol real nasil