ben zaten tribe girmişim ağır vasıta geçse bildiğim tüm duaları okuyorum :)Kanka biraz önce la yada benim başım mı döndü o da olabilir @ravis44
öpüldün esracım :) 2-2@xmen7772 @Brave Heart gülersiniz he
tebrikler abiöpüldün esracım :) 2-2
Abi su esrayi yazmasan ya :(öpüldün esracım :) 2-2
aramızda şifre o herzaman yazılmaz :)Abi su esrayi yazmasan ya :(
Biliom abi benim derdim isimle cok yakti canimi dinsiz imansiz adli sarkiyi o isme yollayip @ravis44 arkadasa sorarim 60 tane mactan bu maci nasil buldun orsomorsoaramızda şifre o herzaman yazılmaz :)
ev baskılıydi halen de baskılı ismi çok cezbetti :)Biliom abi benim derdim isimle cok yakti canimi dinsiz imansiz adli sarkiyi o isme yollayip @ravis44 arkadasa sorarim 60 tane mactan bu maci nasil buldun orsomorso
10 freebette goze gelmio kupon kazanci manyak duruo 10 freeye gore gelsin bu sefer 5 de kalirda bakalim :)@xmen7772 @Brave Heart şahitsiniz 2 gol daha çıkmayacak maç böyle yada 1 gol daha olacak bu tek golden gidecek
Ekli dosyayı görüntüle 46467
Saka maka harbi 60 a yaklasto dk 70 e kadar biri atsada kopsa flim fena soverim yoksa zaten bu adam o 70 i sifirlar beklentisi yok ama olsun gelsim yinede@Brave Heart @xmen7772 yapıştı maç bakın dk 85 e doğru 1 tane daha öyle bitecek hep aynı sahne
Guzel dakikada geldi bakalim olum vurusu gelicek simdikaldık teke :)
ne diyorsak o :)Bu Lenglet kırmızı görür oyundan alınmazsa
Gulduk eglendik valla bune yaw valla sove sove biz yorulduk simdi kontradan 4 gelicek@xmen7772 @Brave Heart ne dedim 45 dk önce 3-2 biter tek golden gideriz demedimmi