hangi site bu
Bol şans olurEkli dosyayı görüntüle 46448
Çılgınlık değil beyler denemeyen kalmasın
felaket baba ya gürül den geciyirsun kayseri ye bağlı kayseri sivas arası berbat yollaryollar mi kotuyduki
vaybet çok eski sitem öyle bugün aradılar dediler söyle böyle tavladilar benihangi site bu
one biçim sitedirvaybet çok eski sitem öyle bugün aradılar dediler söyle böyle tavladilar beni
usta kimene sakat ama ben çok yüklü yatırıyorum herhalde ondan sıkıntı çıkarmıyor lavuklar sırf canlı desteği sorun diye oynamıyorum oradanone biçim sitedir
bu ne ya gercek mi buEkli dosyayı görüntüle 46450
abd şok abd iptal
olam ihtimali var bence real sociedad kötü takım değil beyler bol şans dileyelim geçelimçılgınlık falan değil zaten düpedüz intahar :)))
14 oranı vardı nijerya kazanırın ama 3. periyot 20 sayılık bi fark atarak öne geçer bence abdbu ne ya gercek mi bu
su an kac veriyor abdye14 oranı vardı nijerya kazanırın ama 3. periyot 20 sayılık bi fark atarak öne geçer bence abd
Çok mantıksız değil ama keşke ev 1.5 diyeceğine ev ilk yarı 0.5 deseydin. Top bu belli olmaz ama Betis ikinci yarı 2 tane atamaz , 2 atması için ilk yarı 1 gol bulması lazımEkli dosyayı görüntüle 46448
Çılgınlık değil beyler denemeyen kalmasın
1.40su an kac veriyor abdye
betis başkanolam ihtimali var bence real sociedad kötü takım değil beyler bol şans dileyelim geçelim
iyi reali tutturmuşuz bari idare et iste kardeşim :)betis başkan
hacı abi Lecce bugün napoli ye 3 Attiysa 2 si 2 yarı olmak üzere birde deplasman betis de atar inşallahÇok mantıksız değil ama keşke ev 1.5 diyeceğine ev ilk yarı 0.5 deseydin. Top bu belli olmaz ama Betis ikinci yarı 2 tane atamaz , 2 atması için ilk yarı 1 gol bulması lazım
iyi reali tutturmuşuz bari idare et iste kardeşim :)
bi dahakine hap iç böylesi çok ızdıraplı oluyor :)))hacı abi Lecce bugün napoli ye 3 Attiysa 2 si 2 yarı olmak üzere birde deplasman betis de atar inşallah
keşke 1000 yatırıp bassaydim8 dk kaldı maça