adamsın başkan sana kanım çok ısındı vallahi nerelisin kral senBol sans efsanem
Benim sana en bastan beri isindi dostum.Zonguldakliyim ya senadamsın başkan sana kanım çok ısındı vallahi nerelisin kral sen
yaptık bi haltçılgınlık falan değil zaten düpedüz intahar :)))
Çorum aslen Bingöl de gorevliyiz maalesef çaktı devlet baba bizi 4 yıldır :)Benim sana en bastan beri isindi dostum.Zonguldakliyim ya sen
bir gol garanti betisten ikinciside gelir umarimyaptık bi halt
Allah sizi korusun dostum.Gorevinide biliyorum ztn :)Çorum aslen Bingöl de gorevliyiz maalesef çaktı devlet baba bizi 4 yıldır :)
hocam analizden çok ben birazda barça da ki psikolojik sorunlardan ötürü betis dedim hee betis evinde de çok iyi o başka ama bu fırsatı tepmez betisNeden betis ?
cümlemizi inşallah :)Allah sizi korusun dostum.Gorevinide biliyorum ztn :)
Amin dostum.Yolladin mi kayinvalideleri giremiyorum diyorduncümlemizi inşallah :)
inan bana mı iyi bilmiyorum ama çok iyi beni hiç kıramıyorlar her sorunumu hallediyorlar herhalde sağlam kaz buldular illaki patucak diyorlarbol şans ama site çöp
gittiler üstüne birde ben gittim konya ya anam anam gitmez olaydım o sivas yolları ne babam ya araba hasat olduAmin dostum.Yolladin mi kayinvalideleri giremiyorum diyordun
yollar mi kotuydukigittiler üstüne birde ben gittim konya ya anam anam gitmez olaydım o sivas yolları ne babam ya araba hasat oldu