dk 37 korner yoktu kapadim , 42 de baktim 3 korner olmus ... Hemen maci actim :)
yattı diye sövmüştün dimi
yattı diye sövmüştün dimi
Devletin adamı bu heralde @emana22No illegal , yess legal
Yol yapıyor olası Bi cezaya karsı :)Devletin adamı bu heralde @emana22
Bu adama ceza mı işler amk aynı bahsi aldık ilk defa böyle kazandım mucize oldu meğer bu oynamış amkYol yapıyor olası Bi cezaya karsı :)
Bi ara beraber yapardık o dedigini hey gidi gunler heyBu adama ceza mı işler amk aynı bahsi aldık ilk defa böyle kazandım mucize oldu meğer bu oynamış amk
Ah be gözümde canlanır koskoca maziBi ara beraber yapardık o dedigini hey gidi gunler hey
Kazanırın 2.5 ydi iy bittiğinde gol 2.10 dk 81Man u23 oranı cok iyiydi kaçtı
Mac bası 2.30’di alamadık iste lizbonda 1.95 ti . Salak gibi kumar oynuyoruz araştırsak parayı bulcazzKazanırın 2.5 ydi iy bittiğinde gol 2.10 dk 81
Aynen öyle kanka bı başımız ağırıyor diyoruz başım ağırmasin neresi ağırıyorsa ağırsın bademciklerim şişmesin neresi ağırıyorsa ağırsın diyoruz yani hiç bir yerimiz ağırmasa bu kez pisikolijikmen üzüyoruz kendimizi 1 k olunca diyoruz 2 3 k olsun hiç yetinmiyoruz yarın toprağın altında olunca keşke yaşasaydık diyecez yani her anın değerini bilmemiz lazım aç gözlüğü bırakmamız lazım sevgi dolu olmalıyız doğaya insanlara hayvanlara herşeye sevgi dolu olmalıyız ancak öyle mutlu oluruzHerseyin bası sağlık gerisi hikaye
Herseyin bası sağlık gerisi hikaye
Ard arda 2 yorum oglum sen niye kendinle cekilisiyorsun surekli :)Mk lizbonu nasıl canımı sıktı aksam aksam