heyecan yapmayıp vursaydın uppercutu zaten direk ölsen bile 1. oluyordun :) 100 tl yani :)tebrikler hocam hak ettin zaten 2 günü alarak.
heyecan yapmayıp vursaydın uppercutu zaten direk ölsen bile 1. oluyordun :) 100 tl yani :)tebrikler hocam hak ettin zaten 2 günü alarak.
benım hakanHakanbtrr
teletable kimler ?
sağlık olsun para bir yana arkadaş oldugu için mutluyum. Resmi olarak birinci olmadım. Birinci olsam içime sinmezdi.heyecan yapmayıp vursaydın uppercutu zaten direk ölsen bile 1. oluyordun :) 100 tl yani :)
Ayarlıcaz :)Etkinlik için teşekkürler herkesin eline koluna sağlık
@FastGhost hocam cs turnuvası ne zaman asıl maçlar orda
Aynen güzel olurtakımlı yapalım
cs turnuvası nerde ?Yeni turnuvaya hazırmıyız
katılım fazla olmadı. server falan kiralamamız gerekiyor araştırması yapıldı en az 10 kişi olması gerekiyor.cs turnuvası nerde ?
bari ikinciye pc de dahil olsun ben kazanırsam ödül istemem ortamda bulunmak bile yeter mobilde olmuyo çunkukatılım fazla olmadı. server falan kiralamamız gerekiyor araştırması yapıldı en az 10 kişi olması gerekiyor.
Millet canavar gibi oynuyor mobilde senin telefonunda büyük ekran nasıl oynayamıyorsunbari ikinciye pc de dahil olsun ben kazanırsam ödül istemem ortamda bulunmak bile yeter mobilde olmuyo çunku
4 parmak oynaman lazım kı kontrolü saglayabılesın . bende de o yokMillet canavar gibi oynuyor mobilde senin telefonunda büyük ekran nasıl oynayamıyorsun
Bende gelirim tenhaya gideriz seninleMillet canavar gibi oynuyor mobilde senin telefonunda büyük ekran nasıl oynayamıyorsun