- 4 Şub 2019
- 1,562
- 782
Benmotorla gezerken oyunun başında beni kim vurdu ?
Benmotorla gezerken oyunun başında beni kim vurdu ?
Hile kullanayim deme bu öz güven de ne böyle. Herkes katılabilir yarın yarım saat önceden burada ol@FastGhost abi benide alirmisin turnuvaya ilk gunu kacirdim ama 2 gun yeter bana dereceye girmek icin
Abi hile kullanan varsa girmem ben izlenmiyormu zaten belli olur hile iseHile kullanayim deme bu öz güven de ne böyle. Herkes katılabilir yarın yarım saat önceden burada ol
Belli oluyor modumuz izliyorAbi hile kullanan varsa girmem ben izlenmiyormu zaten belli olur hile ise
Diğer arkadaşlar ekli mi sende hepsi ekli değilse liste kayıtlı yada direk seni eklesinler eklemeden önce katılmak isteyen kulanici adını yazsın önceden gör sonra kabul et bide listedeki herkesi not al maksat davet atar iken maksat yanlış kişiye atmayasin istek senin için kolay olacak bu şekilde Yusuf baba :)LeadeRJacK eklesin arkadaşlar yarınki maç için herkes
Seni kim öldürdü öldürünce alta çıkıyor ama hile filan yoktu pcden girende yoktuBeni öldüren kimse o arkadaşta birşey var gibi
İstek gönderildi PoMPaLıPUBG ADI: LeadeRJacK ekleyin katılmak isteyenler akşam 21.00 de maç var.
talep gönderdim yanlışlıkla senin talebi iptal ettimOnlar beni eklesin
?Kaç kişi var @LeadeRJacK
Kaç kişi var şuanda forumda arkadaşın olan oyunda