- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
maçkolik forumu mu lan burası :LOL:Gs yensin bikini giyerim o kadar net
maçkolik forumu mu lan burası :LOL:Gs yensin bikini giyerim o kadar net
oKEEEEy :d @barish şuraya bi g-string ayarla akşama lazım olabilir . maç heyecanıyla geç gelebilirim foruma gözden kaçmasınGs yensin bikini giyerim o kadar net
Sen kimsin lapsg de şu sıralar kötü 2 çöp takımın karşılaşmasını izliyecez kolasına olacakmış maç ahahahahaha @FastGhost
Sen kimsin la
çaktırmayın :)Harbi sen kimsin @Messy
Maç ortada dimi ms burdayımBen anlamiyorum bu fanatizmi ligde oynayacağı maçı düşüneceğine nedr bu galasarayin şampiyonlar ligindeki rakibini göklere çıkarma sevdası anlamıyorum.herkese galatasaray bu kadar mı dert oldu.psg de eksik çok top oynamiyor bı Real maçı karşılıklı bir sürü pozisyon oldu bu sene ikinci maçı yok böyle psgnin.. isim sayarken bir tek dimaria diyonusuniz onu da kaç senedr unutmustiniz galasarayin rakibi olunca altın top ödülü vereceksiniz
Tamm galataaray zor pozisyon buluyor kadro oturmadi ama 7 maçta 6 gol yedi bunların biri fener maçı biri şampiyonlar ligi deplasmanı yani geçen sene fener gbi kendi evinde bile 3-4 gol yemiyor
Bence ortada bir maç iki tarafa da gidebilir
Fotoyu buraya beklıyom bak feli kırmızı giy giyeceksen :) şaka bı yana gs bunlara yenılmez adapte olamıyorlarGs yensin bikini giyerim o kadar net
Brugge maçını izlemişindir fener maçınıda top libero bölgesinde takılı kalıyor spesifik bir oyun kurabilen bir oyuncu yok psg ilk dakkalaeda baskı kurup bir iki gol bulabileceğini düşünüyorum ligdeki psg performansını hiç bakma orda bir doygunluk seviyesi oluştu cl başarıya aç bir takım varFotoyu buraya beklıyom bak feli kırmızı giy giyeceksen :) şaka bı yana gs bunlara yenılmez adapte olamıyorlar
cl de galatasaray da yureklı oynuyor dedıgın gıbı ılk dakıkalarda yerse kırılır oyun ama ılk dakıkalarda gs yemez bence yemezse zaten oyun orda dönerBrugge maçını izlemişindir fener maçınıda top libero bölgesinde takılı kalıyor spesifik bir oyun kurabilen bir oyuncu yok psg ilk dakkalaeda baskı kurup bir iki gol bulabileceğini düşünüyorum ligdeki psg performansını hiç bakma orda bir doygunluk seviyesi oluştu cl başarıya aç bir takım var
Real maçı vermez kardeşim :)Brugge reale koydu hadı be aslanlar helal olsun bız brugge yerız yer ıkıncı maçta
kazanamaz ıste 1 puan alsınlar hepımız rahatlayalım burgge 2 olur bız 1 real 1 psg ye es kasa cakarsak 4 olur grupta nefes alırızReal maçı vermez kardeşim :)
psg ye çakarsak çok iyi olur bencedekazanamaz ıste 1 puan alsınlar hepımız rahatlayalım burgge 2 olur bız 1 real 1 psg ye es kasa cakarsak 4 olur grupta nefes alırız