- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
Hayırdır müneccimle diyaloğun mu oldu.
Evet :) sordum gelir mi diye ,arkasını dönüp güldü
Hayırdır müneccimle diyaloğun mu oldu.
oyna kanka benim param yokKart degilde ing düşük baremden şut almak mantıjlı
Bol mu şanslar :)Arkadaşlar şu kupon gelirse takip edenlere hafta içine 100 TL rolling yapalım.
Ekli dosyayı görüntüle 29318
Bol şans beni katma beni katarsan tutmaz o kuponŞu an maçta devre arası. Skor 2-0, sarı kartlarda durum 0-2.
Santa Clara ikinci yarı en az 1 sarı kart daha görür 1.60 orandan oldukça cazip geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 29302
Tutsun da tek, katmamış gibi katarız.Bol şans beni katma beni katarsan tutmaz o kupon
Arsenal in rakibe şut almak lazım düne kadar bir kaç maçta kalesinde 54 şut görmüşHer takıma alınmaz. Lig de forvet yok. Açık oynayan takımlar var. Mesela Liverpool'a hayatta şut bahsi almam bir daha ama Chelsea'ye her hafta alırım. Bugün L'pool 6 şut çekti 100 dakika boyunca düşün artık.
Başkan saat 6 tenis maçlarına 3 4 maç tahminim var bir 20 30 salla istersenTutsun da tek, katmamış gibi katarız.
Aynen, açık oynuyorlar. Total şu 27-28 çıkıyor ve 30'u bir şekilde geçiyorlar.Arsenal in rakibe şut almak lazım düne kadar bir kaç maçta kalesinde 54 şut görmüş
Cash... :(Başkan saat 6 tenis maçlarına 3 4 maç tahminim var bir 20 30 salla istersen
Tamam başkan durumlardan haberim yoktubAynen, açık oynuyorlar. Total şu 27-28 çıkıyor ve 30'u bir şekilde geçiyorlar.
Cash... :(
aklımda bişeyler var da iyi para çevirmek için tam netleştiremedimZengin edecem bir gün seni danbilzerian borç isteyecek senden arabsnın camını silecek @acarbey02400
Yat uyu kanka lost olmuş galibaDallas kalan 1 dk 80
New york kalan 2 dk 54
diğer maçı bulamadım sonuç nedir
gece vardiyası yeni bitti yavru uyku mu varYat uyu kanka lost olmuş galiba
Uyumazsan iki maçı bir araya getiremiyon bebek :)gece vardiyası yeni bitti yavru uyku mu var
artık tutunca şaşırıyorum 3 haftadır aldığım maç kuruyor okuttur beni biUyumazsan iki maçı bir araya getiremiyon bebek :)
Seni bir üfürmek lazım :) yada muska yazalım sana alt maçlardan korusunartık tutunca şaşırıyorum 3 haftadır aldığım maç kuruyor okuttur beni bi
bendeki şanssızlık kimsede yok ağa nazara geldim yemin ediyorumSeni bir üfürmek lazım :) yada muska yazalım sana alt maçlardan korusun