Kardeşim çıkar için takip etmedim bugün cok kaybettim kardeşimin kazanması beni sevindiriyo :)Sagolum dostlar durumlar sıkıntılı yoksa bir şeyler yapacaktık valla @scarpion @BeşiktaşJK :( kusura bakmyin
Kardeşim çıkar için takip etmedim bugün cok kaybettim kardeşimin kazanması beni sevindiriyo :)Sagolum dostlar durumlar sıkıntılı yoksa bir şeyler yapacaktık valla @scarpion @BeşiktaşJK :( kusura bakmyin
Kanka biliyorum seni zaten gönlümden geçeni dedim ben bir şeyler yapmak istiyordum da onu söyledim:)para için takip etmedım kardesım bol şanslar
Sagol bro biliyorum burada kimin ne olduğunuKardeşim çıkar için takip etmedim bugün cok kaybettim kardeşimin kazanması beni sevindiriyo :)
eyvallah kardeşim kımseye para yollamak zorunda degılsın yoluuyorsunda bır tanesi rollıng mı acıyor kendılerı kazandıgında :)Kanka biliyorum seni zaten gönlümden geçeni dedim ben bir şeyler yapmak istiyordum da onu söyledim:)
Seviyorum seni sen kimse değilsin unutma :)eyvallah kardeşim kımseye para yollamak zorunda degılsın yoluuyorsunda bır tanesi rollıng mı acıyor kendılerı kazandıgında :)
eyvallah sende seviliyorsunSeviyorum seni sen kimse değilsin unutma :)