oldu at topu hemen tipsterlarımıza yemezler :)
oldu at topu hemen tipsterlarımıza yemezler :)
Valla belki gol olur dedim :)oldu at topu hemen tipsterlarımıza yemezler :)
işin açıkçası üstadım şu kelimelerindeki nezaket ,incelik ve ustalığı kuponlarındada görmek istiyoruz :)oldu at topu hemen tipsterlarımıza yemezler :)
Kaleci kurtardı dayıcım sende bu iş :)Valla belki gol olur dedim :)
hahhaa bravo @barishKaleci kurtardı dayıcım sende bu iş :)
işin açıkçası üstadım şu kelimelerindeki nezaket ,incelik ve ustalığı kuponlarındada görmek istiyoruz :)
Kaleci kurtardı dayıcım sende bu iş :)
hahhaa bravo @barish
üstadım :) tabikii sponsorlu yoksa aysonu senden böyle birşey istermiyiz aşkolsun ya yanlış anlama bizi sen sadece tahminlerini yapacaksınArkadaşlar, durumum müsait değil açıkcası olsa sizleri hiç kırmam :)
Sponsor olursa , elimizden geleni tahmin noktasında yapmaya çalışırız :)
Anlıyorum üstadım ne demek :)üstadım :) tabikii sponsorlu yoksa aysonu senden böyle birşey istermiyiz aşkolsun ya yanlış anlama bizi sen sadece tahminlerini yapacaksın
o bize hep şanslı geliyordu biliyordur kendiside hahaha@Luckybet göz kırpıyor :)
Sponsorumuza yüklenin arkadaşlar ,,
Saol üstadım :)@Gogo geçmiş olsun üstadım :) hahahaha
arkadaşlar bu forumun başka hiçbir foruma benzemediğini umarım gene anlamış oluruz benim burdan çağrıda bulunmamıda özellikle istirham ediyorum kimse yanlış anlamasınPatron halkın sesine kulak verdi. Valla bi miktar para bekliyorum 200 tl kadar gelirse 3 aşamalı rolling denicem ama çok ümitli değilim @xmen7772