- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Her yerden futboldan slottan yani farklı mecralar da olsa paraları alıyorsun demek istedim yine ixtin mi la sen :) bana acıklama yaptırıyorsunAnlamadım ki
Her yerden futboldan slottan yani farklı mecralar da olsa paraları alıyorsun demek istedim yine ixtin mi la sen :) bana acıklama yaptırıyorsunAnlamadım ki
Her yerden futboldan slottan yani farklı mecralar da olsa paraları alıyorsun demek istedim yine ixtin mi la sen :) bana acıklama yaptırıyorsun
Şu freespinlerdrn 20 liradan yukarı çıkmıyor bana anasını satim :ROFLMAO:Gece gece 15 freespin 204 lira verdi :)
Ekli dosyayı görüntüle 23728
Ula herkes gider cesur kalır dedik bu cesur neden gol yazmamıs dedim tam sen yazdın iyi geceler Kanka :)En sonunda buda zorda olsa geldi twbrikler hadi iyi geceler herkese ;)
Anasayfayı yeşile boyadın tipster bey yeter artık :)Ula herkes gider cesur kalır dedik bu cesur neden gol yazmamıs dedim tam sen yazdın iyi geceler Kanka :)
Paylasım yapmadık diye evimizden yurdumuzda olduk kem göz olsada yapıyorum artık :)Anasayfayı yeşile boyadın tipster bey yeter artık :)
Tipsterım Tebrıkler boyle devamPaylasım yapmadık diye evimizden yurdumuzda olduk kem göz olsada yapıyorum artık :)