Yara olmasın ani yaşamaya bak ufak şeylerle mutlu ol :)Varlığı bir dert yokluğu yara :) Yokken ah olsa diyoruz ama yokken de aza tamah edip temiz yaşıyoruz ortasında olmak isterdim
Yara olmasın ani yaşamaya bak ufak şeylerle mutlu ol :)Varlığı bir dert yokluğu yara :) Yokken ah olsa diyoruz ama yokken de aza tamah edip temiz yaşıyoruz ortasında olmak isterdim
Tabiki para her şey değildir,araçtır,bu yüzden kapıları ardına kadar açar:)Para her kapıyı açar cümlesi kısmen dogrudur .
Fakat para herşey değildir , Saglıklı , mutlu huzurlu bir şekilde hayatına devam etmiyorsan bunların hepsi yalan zaten
Teşekkür ediyorum kardeşim,güzel ve anlamlı ifadeler için:)Varlığı bir dert yokluğu yara :) Yokken ah olsa diyoruz ama yokken de aza tamah edip temiz yaşıyoruz ortasında olmak isterdim
Ufaktan atalım sorun yok vakit olsun :)@martinez, kardeşim bu akşam hem havamda değilim hemde bülten çok dar,basket sevmiyorum,,ama yarın akşam kupa msçları falan var,o zaman olur musaıt olursak,bu akşam daha doğrusu birazdan vegabet e 40 tl atıp,ufak ufak kazanmaya ,geceyi değerlendirmeye çalışacağım :)
Kardeşim yarın akşam 150 sen koy 150 de ben yapalım , olmaz mı?Ufaktan atalım sorun yok vakit olsun :)
Nasıl uyarsa reis skaypeden paslasirizKardeşim yarın akşam 150 sen koy 150 de ben yapalım , olmaz mı?
Ok kardeşim:)Nasıl uyarsa reis skaypeden paslasiriz
abi tam anlamıyla meseleyi oturtmussun elıne saglık:)madem bu kadar emek harcamışssın kardeşim bende size para konusunda bir hikaye anlatayım üşenmeyeceğim yazmaya .dönem 2 mahmut dönemi içki -şarap vs yasak ferman var içenin kellesi vurulacak. 2.mahmut arada bir halkı denetlemek için tedbili kıyafet yapar dolaşırmış. gene birgün dolaşırken bir ağaç altında bektaşiyi görür uzaktan bakarki bektaşi hem elinde bir demir para atıp tutyor hemde usuldan usuldan şarabı çekiyor ... yanına gidip sorar ey densiz sen bilmezmisin sultanın fermanı var kim içki içerse boynu vurulacak korkmazmısın hiç ? bektaşi güler ve derki ya bende şimdi tam onu düşünüyordum elindeki parayı gösterir ve derki şu elimdeki paradan bende çokkk ama çok olsaaaa sultanda beni burda şarap içerken yakalasa banada aynı halka davrandığı gibi davranırmııı acaba diye düşünüyordummmm ? der tabii sultan olduğunu bilmeden karşısındakinin padişahın kafası karışırrr ulan der bu nedemek istediiii sorar sen ne demek istiyorsun diye ? bektaşi parayı gösterir ve derki bu varya bu haşa Allah desem Allah değilde dünyada da onu temsil ediyor biraderr onu diyorum paran varsa muamele de farklı dostlukda farklıı farklı oğlu farklı sultan döner gider bi şey diyemez o lafa bi şey denirmi hiç paylaşmak istedim saygılar
Kardeşim basket sevmesemde takip ederim,,
Kardeşim , bence benim veya senin hesap da yapmayalım,modlardan rica eder ,, bi sponsor site ile,yaparız parayı da onlardan Papara ister, onlara atarız, tahminci olarak sen olmak istersen sen olursun,,150 +150 yani 300 ile başlanır,belli şart konur,,hedefi 1000 e ayarlarız olmaz mı?@gogo Skaype at reis gönderim saglayim