Olsun be 5 6 yıla bi drafttan iyi çıkar bişeyler olur olur yani hep böyle gitmezChicago mu kaldı Derrick rose dan sonra tamamen bitti :)
Olsun be 5 6 yıla bi drafttan iyi çıkar bişeyler olur olur yani hep böyle gitmezChicago mu kaldı Derrick rose dan sonra tamamen bitti :)
Cris paulWestbrooku kimle takasladılar
Mal bu OKCCris paul
westbrook u adam edıcek sakallı ısınma turları normalde bu takıma yapılabılecek en ıyı oyunculardan alıssın gordon capela harden ve westbrook cok sey yaparWestbrook nasıl oynuyor lan gordugum en sacma takastı :)
Bende tam tersini dusunuyorum :) Cris paul oyunu Muthis yönlendiriyordu zaten takımda ki eksik bu sakallı Diger her seuş yapıyor simdi topu cok oynayan ve savunma yerini istatistik kasan 2 adam var Houston da nyse ben kacar iyi geceler :)Mal bu OKC
Bende kaçacam gece hiç beklediğim gibi olmadı cesaretli oynayamadık parayı veripte sinirlenmeyim saçma bir geceBende tam tersini dusunuyorum :) Cris paul oyunu Muthis yönlendiriyordu zaten takımda ki eksik bu sakallı Diger her seuş yapıyor simdi topu cok oynayan ve savunma yerini istatistik kasan 2 adam var Houston da nyse ben kacar iyi geceler :)
westbrook bu maç en kotu maçını cıakrtıyor normalde bu kadar degıldı buBende tam tersini dusunuyorum :) Cris paul oyunu Muthis yönlendiriyordu zaten takımda ki eksik bu sakallı Diger her seuş yapıyor simdi topu cok oynayan ve savunma yerini istatistik kasan 2 adam var Houston da nyse ben kacar iyi geceler :)